2777
2789
عنوان

قبول دارین مادر شوهر خوب مادرشوهر مُرده است😂😬😐😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 56 پست
پاره نکنببین چکار کرده ک ب این نقطه رسیده داره اینجور حرفی میزنه

باید حرف مادرشوهرم شنید که چرا اینطوری ویکنه، طرف تاپیک میزنه همسرم خواهرشو میبوسه من خوشم نمیاد اینقدر صمیمی باشه با خواهرش یا هر روز زنگ بزنه مامانش .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌درصورتیکهخانمه هر روز زنگ میزنه به مامانش و این اشکالی نداره اما محبت مادر فرزندی شوهرش با مادرش میشه گناه کبیره 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
درسته مادر مردمهولی ما مگه دختر مردم نیستیم؟؟

خب مگه ما چکارشون داریم

مادرشوهره ک همش وسط زندگی ماس

چی میخوریم چی میپوشیم کجا رفتیم چرا رفتیم

هرچی پسرش برا من میخره برا اونم باید بخره

توقع دارهپسرش باید جهیزیه دختر تو خونشو بده

میگه پسرم میره سر کار خوراکی برا بچه تو میخره😐

اینجور ادمی بمیره خودش از حسادت کردن راحت میشه

دنبالم نیا اسیرم میشی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مگه ما چکارشون داریممادرشوهره ک همش وسط زندگی ماسچی میخوریم چی میپوشیم کجا رفتیم چرا رفتیمهرچی پس ...

وقتی همسرت مدیریت زندگی رو بلد نیست چرا با مادرشوهر ت دعوا داری

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
باید حرف مادرشوهرم شنید که چرا اینطوری ویکنه، طرف تاپیک میزنه همسرم خواهرشو میبوسه من خوشم نمیاد این ...

مادرشوهر من ۱۴ ساله عروسشم چند وقت پیش بهم گفت عین تو برا پسرم فراوونه ولی مادرش فقط منم

شوهر من بخاطر مادرش تو گوش من زد

با کل خانواده من قطع ارتباط کرده

هممممممشششش فقط میخواد یه ایرادی از من بگیره یجوری منو از چشم شوهرم بندازه

دنبالم نیا اسیرم میشی  
مادرشوهر من ۱۴ ساله عروسشم چند وقت پیش بهم گفت عین تو برا پسرم فراوونه ولی مادرش فقط منمشوهر من بخاط ...

من اگر بلاهایی که مادرشوهرم سرم اورد بگم خدا شاهده همتون سکوت میکنید و باور نمی‌کنید، بنظرم مقصر اصلی همسرم بود که نتونست حد و مرز تعیین کنه و بهش بفهمونه که نباید زیادتر از حدش دخالت کنه، اصل کار اون مرد خونه هست که باید چارچوب ها رو مشخص کنه، البته همسر من تک‌فرزند بود و بسیار وابسته به والدین و والدینی به شدت کنترلگر

من اگر بلاهایی که مادرشوهرم سرم اورد بگم خدا شاهده همتون سکوت میکنید و باور نمی‌کنید، بنظرم مقصر اصل ...

حالا شوهر من بکنار

خداشاهده پدرشوهرم خیلی وقتا بهش میگه چکارشون داری بزارشون بحال خودشون ولی اصلا گوشش بدهکار نیس ک نیس 

پدرشوهرم خیلی مرد صبوریه خییییلییی

دنبالم نیا اسیرم میشی  
همسرم بخودش باشه مرد خوبیهمادرش دنبال فتنه اس🤌

همسر منم همینه ، خودش خوبه اما مامانش نگم برات.

البته خودش هزار بار گفته من اینهمه همه کار کردم تو هیچوقت بی احترامی و بدرفتاری نکردی باهام ، الانم دلم نمیخاد خار به پاش بره و ان شالله سلامت و تندرست باشه اما خب نمی بخشمش، بالاخره مسلمون هستیم و معتقد به روز قیامت و محکمه عدل الهی و پس دادن تاوان ظلم یا خوبی اون دنیا

همسر منم همینه ، خودش خوبه اما مامانش نگم برات.البته خودش هزار بار گفته من اینهمه همه کار کردم تو هی ...

منم هیچ وقت تو دلم نمیتونم حلالش کنم

همیشه میگم خدا جواب کاراشو بهش بده

دنبالم نیا اسیرم میشی  
خب مگه ما چکارشون داریممادرشوهره ک همش وسط زندگی ماسچی میخوریم چی میپوشیم کجا رفتیم چرا رفتیمهرچی پس ...

میدونم لم منم منظورم همین بود،ک مگه ما دختر کسی نیستیم !قلب نداریم!ادم نیستیم!که هرکاری باهامون میکنن اونوقت ماحتی نباید ازشون متنفر باشیم!!!

متنفرم ازش 

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :)