2777
2789
عنوان

خدایا خودت جوابشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 98 پست
فشار آوردن چطوریه بچه ها تو رو خدا برام توضیح بدین ؟؟من هر وقت حرف میزنم سریع عصبی میشه و کتکم میزنم ...

قطعا مشکل داره به خدا بری خونه بابات  و خودت بری سر یه کاری بچه ها کمتر اذیت میشن.

خیلی مرد پر رویی هست چطور دلش میاد حسرت به دل بچه هاش باشه؟

فشار آوردن چطوریه بچه ها تو رو خدا برام توضیح بدین ؟؟من هر وقت حرف میزنم سریع عصبی میشه و کتکم میزنم ...

همش باید بخوای ازش برای چی کتک میزنه دستش بشکنه...بالاخره این زندگی نیست که نتونی حرف بزنی کتک بخوری با این شرایط زندگی نکن زندگی رو تلخ کن براش چیزی نپز چیزی جلوش نزار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا مشکل داره به خدا بری خونه بابات و خودت بری سر یه کاری بچه ها کمتر اذیت میشن.خیلی مرد پر رویی ه ...

ب من میگه تو پر توقعی 

مردم توچادر زناشون همه جوره میسازن 

آخه چنتا از فامیل های درجه یک خودم تو چادرن 

راستم میگه حتی شرایطشون از منم بدتره ولی میسازن 

هی اونا رو مثال میزنن برام 

ب من میگه تو پر توقعی مردم توچادر زناشون همه جوره میسازن آخه چنتا از فامیل های درجه یک خودم تو چادرن ...

بیخیال بچه ها این نیز می گذرد 

ناراحت نشید یه جوری حل میشه بالاخره. خودم خیلی فکر میکنم ولی فعلا ک هیچی

قطعا مشکل داره به خدا بری خونه بابات و خودت بری سر یه کاری بچه ها کمتر اذیت میشن.خیلی مرد پر رویی ه ...

میگه خودم ناراحتم ولی چاره ای نیست همش مثل بیچاره ها رفتار می‌کنه 

خیلی سنم کم بود خانوادش گفتن حمایتتون میکنیم ولی اونجوری ک باید نه مثلاً سالی یه بار یه پیراهن یا یه ...

برو کمیته امداد

اونقد گریه کن تا دلشون برحم بیاد،ازش طلاق بگیر 

کیمته کمکت میکنه

والا طلاق گرفتن شرف داره به این زندگی 

عزیزم تاپیک هات رو خوندم. شما که شرایطت اینجوریه فکر کنم گوشیت جوریه که تونستی بیای انی نی سایت. یه اینستاگرام نصب کن و از زندگیت فیلم و کلیپ بذار و داستان زندگیت خیلی غم انگیزه تعریف کن. شاید بتونی بلاگر بشی و پول دربیاری از اینستاگرام

ب من میگه تو پر توقعی مردم توچادر زناشون همه جوره میسازن آخه چنتا از فامیل های درجه یک خودم تو چادرن ...

خاک بر سرش اونا تن به خفت میدن شما هم باید تن به خفت بدی؟اونا احمقن واقعا...

عزیزم تاپیک هات رو خوندم. شما که شرایطت اینجوریه فکر کنم گوشیت جوریه که تونستی بیای انی نی سایت. یه ...

حدودا شش ماه گوشی نداشتم اون چند وقتی ک تو چادر بودیم از. گوسفن های مردم ک برای چوپانی آورده بودن خانواده شوهرم  چند کیلو کشک و روغن جمع کردم فروختمشون یه گوشی گرفتم وگرنه این هیچ وقت پول نداشت برام گوشی بخره   یه گوشی جی هفت قدیمی 2016داشتم تا شش ماه پیش اونم با پول حلقه ازدواجم خریدم اما دیگه خراب شده بود و صفحه اش کار نمی‌کرد و مدام خاموش میشد 

عزیزم تاپیک هات رو خوندم. شما که شرایطت اینجوریه فکر کنم گوشیت جوریه که تونستی بیای انی نی سایت. یه ...

اینو جدی میگی یا داری مسخره میکنی ؟؟ یعنی زندگی های شما از من بهتره 

بخدا من میبینم همه مینالن