2777
2789
عنوان

ایشالا لال شه خواهرم

108 بازدید | 9 پست

کلاس دومه بیرون و تو مدرسه موش می‌کنه به خودش مردم میگم چقدر ساکته میاد خونه زبونش برا ما درازه عربده می‌کشه تو خونه برا مشق هاش همش اعصاب خورد کنی به مامانم فوش میده جواب میده میزنه تو دست مامانم که دست مامانم قرمز میشه منم درس دارم نمی‌تونم بخونم از بسکی عربده می‌زنه 

همین العان داد زد رفتم براش یه کشیده زدمش دختره پرو بی ادب 

بعد بهم فوش داد عربده میکشید من دیگه اومد تو اتاق از دستش 

العان هم داره مشقاشو می‌نویسه و داد میزنه بچه کلاس دومی 

فقط منتظرم یه داد دیگه بزنه برم یه جوری بزنمش که بمیره منم درس دارم نمی‌تونم بخونم 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا عربده میکشه ؟دلیلش چیه ؟

کتک زدن راه خوبی نیست پسفردا سر میشه و هرچقدرم کتکش بزنید عین خیالش نیست 

برعکسشم ممکنه به وجود بیاد دخترت تو مدرسه بشدددت اعتماد به نفسش میاد پایین و تو روحیه اش تاثیر بدی میذاره 

خب چرا عربده میکشه ؟دلیلش چیه ؟کتک زدن راه خوبی نیست پسفردا سر میشه و هرچقدرم کتکش بزنید عین خیالش ن ...

دخترم چیه خواهرمه العان رفتم بهش بگم دارم درس میخونم اروم تر داد بزن ماژیکو پرت کرد تو پیشونیم خبر مرگش 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

دخترم چیه خواهرمه العان رفتم بهش بگم دارم درس میخونم اروم تر داد بزن ماژیکو پرت کرد تو پیشونیم خبر م ...

مامانم چیزی بهش نمیگه بابام خو اندازه از همه ما بیشتر دوسش داره لوس شده وقتی هیچکس هیچی بهش نمیگه باید خودم ادبش کنم 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

دخترم چیه خواهرمه العان رفتم بهش بگم دارم درس میخونم اروم تر داد بزن ماژیکو پرت کرد تو پیشونیم خبر م ...

آهان ببخشید فکر کردم بچه اته 

خب رفتارش یه منشا داره بچه ۸ ساله چرا انقدر پرخاشگر و عصبیه غیرطبیعی رفتار میکنه 

مشاوره ببریدش

آهان ببخشید فکر کردم بچه اته خب رفتارش یه منشا داره بچه ۸ ساله چرا انقدر پرخاشگر و عصبیه غیرطبیعی رف ...

همش بخاطر درسه تا میاد درسا رو بنویسه اینطوری میکنه 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

آهان ببخشید فکر کردم بچه اته خب رفتارش یه منشا داره بچه ۸ ساله چرا انقدر پرخاشگر و عصبیه غیرطبیعی رف ...

مشاوره چی بابام آنقدر دوسش داره بهش من بگم بالا چشم اجیم ابروعه میاد منو دعوا میکنه ایشالا بره به درک دختره بی ادب غز از وقتی به دنیا اومده زندگیمو سیاه کرده نه میتونم درس بخونم از دستش نه میتونم باهاش حرف بزنم چون بابام آنقدر دوسش داره ما یکم بلد باهاش حرف میزنیم دنیا نابود میشه انگار 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

مشاوره چی بابام آنقدر دوسش داره بهش من بگم بالا چشم اجیم ابروعه میاد منو دعوا میکنه ایشالا بره به در ...

پس مقصر اصلی باباته چون بیش از حد بهش توجه کرده و در مقابل رفتارای بدش واکنشی نشون نداده خواهرت پر رو و لوس شده 

بابات باید رفتارش رو تغییر بده وگرنه خواهرتم در آینده ضربه میخوره