2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه نوه هام حق ندارن به من بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 44 پست
مانی ب چ زبونیهبعد مطمعنی شوخی نمیکرد

لری‌.

به مامان میگیم 

دِی  دا   مانی

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این نظرتون فقط باعث اذیت شدن خودتون میشه باور کنین زندگی رو سخت میگیرین برای خودتون 😁

جالب اینه من همیشه به شوهرم میگفتم من دوست ندارم بچه بهم بگه مانی😅 

مامانش که اینو گفت رنگش تغییر کرد چون می‌دونه من بدم میاد 

جالب اینه من همیشه به شوهرم میگفتم من دوست ندارم بچه بهم بگه مانی😅 مامانش که اینو گفت رنگش تغییر کر ...

شما خیلی حساسین به خدا انقد زیاد که همسرتونم از واکنشاتون می‌ترسه احتمالا از آدمایی هستین که سر هرچیزی الکی عصبی میشین اره؟😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

هم مامانم هم مادرشوهرم به بچه هام میگن مامان ولی بچه های من فقط منو مامان صدا میزنن

واقعا مسئله مهمی نیست که بخواین خودتونو اینجوری اذیت کنین.من حتی اگه بچه هامم بهشون مامان بگن ناراحت نمیشم اوناهم به نوعی مادرشون حساب میشن

شما خیلی حساسین به خدا انقد زیاد که همسرتونم از واکنشاتون می‌ترسه احتمالا از آدمایی هستین که سر هرچی ...

نه اصلا 

اما رو تربیت بچه حساسم چون با شوهرم اختلاف فرهنگی داریم و مادر شوهرم دیدگاهش با من خیلی متفاوته 

آنقدری که دختر خودش بهش میگه من حاظر نیستم بچه مو یه روز بذارم نگهش داری 

نه اصلا اما رو تربیت بچه حساسم چون با شوهرم اختلاف فرهنگی داریم و مادر شوهرم دیدگاهش با من خیلی متفا ...

😅😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اخه گفتی زبان محلی برام جالب شد کدوم قوم اینجور میگن

ما. میگیم 😂

البته من نه قومی که خالم باهاشون ازدواج کرده میگن مانی 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
ما. میگیم 😂البته من نه قومی که خالم باهاشون ازدواج کرده میگن مانی

شما؟

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

شما؟

ما جنوب کشوریم . 

برای قومیت خاصی نیستیم اما میگن شباهت به لر ها داریم 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
ما جنوب کشوریم . برای قومیت خاصی نیستیم اما میگن شباهت به لر ها داریم

اهان جالبه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

چه فرقی داره برای شما مامان یا مامان جون چرا سر چیزای الکی خودتونو ناراحت میکنین اخه

آخ... آخ...  منم بچه هام درحالت عادی مامان جون میگن.... ولی گاهی که میگن مامان.... ی حالی میشه. مادر همسرم 

اوایل حسودیم می اومد...

اما الان بی تفاوتم. 

دروغ نگم خوشمم میاد.  و به وضوح  احساس میکنم محبت مادربزرگشون نسبت بهشون بیشتر میشه 

هان مشو نوامید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) .خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار. الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ. 🍀《خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم بخیر کن》خدایا تقدیر فرزندانمان را زیبا بنویس و آنها را سالم ،صالح ،خوش روزی ،خوش قدم  و عاقبت بخیر بفرما .مهربان پروردگارم! ما را از جانب عزیزانمان مورد آزمایش قرار نده یا ارحم الراحمین، ظالمان را بر ما مسلط نگردان یا الله یا ربّاه یا سیداه... 

آخ... آخ... منم بچه هام درحالت عادی مامان جون میگن.... ولی گاهی که میگن مامان.... ی حالی میشه. مادر ...

دقیقا همینطوره