2777
2789
عنوان

خرید یلدایی عروس لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 61 پست
آخه از خودم پرسید دیگه چه سورپرایزیی

گلم توخیلی خوبی که چیزی نگفتی حالااینونمی گم بری دعواراه بندازی خواهرم دخترنداره برای عروسش چون من هم سن وسالش بودم گفت بیابامحسا برید خرید همیشه توخریدامن باهاش می رفتم یعنی دوتایی می رفتیم همسرش اکثراسرکاربودنمی شد بره ۶سال پیش خواهرم یه کارتی که ۱۳تومن پول بود دادبهم گفت برین خرید یعنی پدرمودرآورددختره چندجارفتیم توتهران خانم پسندنمی کرد ازصبح تاغروب یه پالتونتونست انتخاب کنه گفت خاله بریم خونه فردابریم ایران مال کفری شدم منم گفتم محسا بااین ۱۳تومن باید کل وسیله چله ایتوبگیریم اون دلش می خواست ۶سال پیش اون ۱۳تومن وبده فقط به پالتو گفتم خسته شدم بگیرتموم کن بریم خونه توهرمناسبت پدرمودرمی یاورددختره

کادوعه دیگه نمیشه ک خودت بری بگیری اینم چون سایزتو نمیدونسته مجبور شده بپرسه وگرنه نباید بت میگفت اص ...

هر کادویی گرفتن مناسبتای دیگه تشکر کردم و استفاده کردم ولی پالتو و کفش بدون پوشیدن نمیشه خرید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کی برا پسر یلدایی میخرن؟؟؟باید با خودت میرفتن و بهت احترام میزاشتن. بگو من لباسام سایزاش متفاوته ...

همینا رو بهش گفتم هر لباسم یه سایزه حالیش نبود می‌گفت بگو 

ما میخریم واسه داماد خودشم توقع داره ولی نمیخرم براش نمیشه که اونا منو نبردن من اونو ببرم براش کاپشن و کفش بخرم 

من بودم میگفتم خوب بیا خودمو ببر فلج ک نیستم همونجا جلوشو میگرفتم ک نخره بشدت حساسم رو این مسائل 😬

مامانم میگه ول کن ندید بدید نیستی که خودت لباس داری بحث نکن هر چی آوردن دستشون درد نکنه 

فعلا عقد هستی ،به نظرم بحث نکن به خاطر کادو ،هر چی خریدن آوردن،شما هم یه پولیور برایش بخر ،خریدهای ب ...

مامانم میگه بحث نکن یه باره اما بهم برخورده اخه یجوری رفتار کردن انگار خودم برم دست رو چیز گرون میذارم 

هر کادویی گرفتن مناسبتای دیگه تشکر کردم و استفاده کردم ولی پالتو و کفش بدون پوشیدن نمیشه خرید

فعلا صبر کن کادتو بیارن شاید اصن خوشت اومد

اگرم نیومد استفاده نکن بگو من اصن این مدل لباسیو نمیپوشم تمام اعصاب خوردی نداره 

همینا رو بهش گفتم هر لباسم یه سایزه حالیش نبود می‌گفت بگو ما میخریم واسه داماد خودشم توقع داره ولی ن ...

ن عزیزم همین اول کاری کدورت ایجاد نکن برا خودت. کینه همسر خوب نیس. زنگ بزن بگو کجان و برو و رسیدی بگو همسرم گفت اسنپ میگیرم برات بیا ... بخدا که همین مسائل بعدها باعث دعواهای بدی میشه. به حرفا قدیمیا توجه نکن دوره فرق کرده و برا ما جوونا این چیزا اهمیت داره

مامانم میگه بحث نکن یه باره اما بهم برخورده اخه یجوری رفتار کردن انگار خودم برم دست رو چیز گرون میذا ...

من مراعات همسرمو کردم  و نوبت خواهرش شد پدر همرو در میاورد واقعااااا پشیمونم خیلی زیاااد