واییی عزیزم😱😱
سزنوشتت خیلی مثل خودمه تاحالا فکر میکردم من اینجوریم
من پدرم روحانیه ومادرمم مربی طرح امینه(از اونایی که بارفتاراش کاری میکنه طرف کافرم باشه بهت ایمان بیاره بدون زور واجبار)
اینا رو گفتم بدونی من تویه خانواده مذهبی بزرگ شدم ۲۱سالمه درحال حاضر پشت کنکوریم
به خاطر کنکورم خیلی ضربه خوردم مثل خونه نشینی وتاحدودی افسردگی
تا سن ۱۸ سالگی خیلی مقید بودم ولی از۱۸سالگی به بعد یه مشکلی بزرگ برام پیش اومد یه شکی بزرگ تودلم افتاد نکنه خدا نباشه نکنه پیامبری نبوده نکنه نکنه نکنه ....
تا اینکه باخودم گفتم برم از راه منطقی دنبال راه حلش باشم فیلم های مختلف درباره اثبات وحقانیت خدا واسلام دیدم با مشاور مذهبی هم صحبت کردم حتی مادرم ونتیجش شد از بین رفتن شکم ولی طولی نکشید که بعد یک هفته یا یک ماه دوباره اون شک بزرگ اوند توذهنم اعصابم داعون بود وقتی بهش فکر میکردم استرس میگرفتم نمازام وواجباتم به جز حجابم داشت تغییر میکرد خسته شده بودم این شک داشت مثل خوره تووجودم ریشه میکرد رفتم پیش یه مشاور گفت تو دچار وسواس فکری شدی با اینکه وسواس عملی وپاکیزگی نداشتم ولی وسواس فکری داشتم یعنی نمیتونم به یقین برسم اگرم برسم دوباره این شک درمن به وجود می اومد
بهم گف باید وسواس فکریت درست بشه رفتم پیش دکتر طب سنتی گف خشکی مغز داری ومزاجتم از تعادل خارج شده براهمین دچار وسواس شدی
عزیزم برو علائم داشتن خشکی مغز رو ببین وحتما پیش یه دکتر طب سنتی برو تا مزاجت رو به تعادل برسونه
الان نزدیک به ۶ماهه برای اولین بار ازین وسواس رها شدم همش هم به خاطر خشکی مغز و بهم خوردم مزاج بلغمم بود
فقط می خوام بهت بگم باهات همدردم تو اولین کسی بودی که بهم ثابت کردی تنها نبودم 🥹
واینکه درمان داره اصلا سراغ این قرصای زوانپزشکا نرو چون هزاران درد دیگه بهت اضافه میکنه دیدم که میگم این قرصا موقتیه شما باید از ریشه مشکلت رو حل کنی سنی هم نداری با این قرصا داغون میشی