2777
2789
عنوان

خانمها در هفته چند بار وعده گوشتی میزارید❓چطوری مدیریت میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 19 پست
دورت بگردم میشه یه چندتا غذایه غیر گوشتی بگی اسمشونم بگی کافیه میرم سرچ میکنم هرچی میام بپزم توش گوش ...

دوپیازه آلو 

خوراک به و سیب زمینی و هویج و لوبیا سبز 

املت سبزیجات مثلا سیب زمینی و گوجه و تخم مرغ یا تخم مرغ و قارچ یا پیاز و گوجه و تخم مرغ 

اشکنه

انواع آش، آش بلغور و اینا 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هفته ای که شوهرم روزکار باشه غدای گوشتی برنجی نمیخوریم  موقع های شبکار بودن برای نهار حدود ۵ روز 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
دورت بگردم میشه یه چندتا غذایه غیر گوشتی بگی اسمشونم بگی کافیه میرم سرچ میکنم هرچی میام بپزم توش گوش ...

ببین از همه نوع غذا میتونی استفاده کنی فقط توش گوشت نریز

مثلا من عدس پلو رو با سیب زمینی و عدس و گوجه و یکم رب درست میکنم

ولی غذای گیاهی پاستا با شیر بادام و پنیر توفو یا پنیر پارمسان گیاهی

تو اولیه تخم مرغ و مرغ نمیریزم از کالباس گندم یا سویا و سس وگان استفاده میکنم بعلاوه سبزیجات 

یا ماکارانی با قارچ و فلفل دلمه و سیب زمینی و هویج ولی سویا و گوشت نمیریزم

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
اونوخ ماکارونی رو هم باید با چرخکرده بپزم😶

برای دو نفر انقد نمیخواد بذاری. من یک سوم بسته میذارم یدونه هم هویج ریز رنده میکنم کافیه. عوضش خوشمزه میشه. بعدم سویا دستکاری ژنتیکی شده ضرر داره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است