2777
2789
هم از روی آزمایش خون هم جواب اسکن بله میتونن تشخیص بدن..تخصص اون دکتر که پیشش رفتید چیه؟ با اون مشکل ...

الان حس میکنم این اسکن هسته ای هم دقیق نتونسته بگه نشکل چیع.ینی شک داشته ک تودهه چیه‌و زده بررسی های بیشتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله فوق تخصص ارتوپد و فلوشیپ تومور استخوانی

خب خوبه.ایشالا که چیزی نیست.اگه جای مطمئنی هم برای اسکن و آزمایش رفتید دیگه جای نگرانی نیست

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
خب خوبه.ایشالا که چیزی نیست.اگه جای مطمئنی هم برای اسکن و آزمایش رفتید دیگه جای نگرانی نیست

ممنون. دیگع فرستاد مارو میلاد ما هم انجام دادیم

ببخشید این تومورها مگه همشون یه چیزی بیرون پوست منظورم تو ظاهر درنمیارن؟؟ ب پای شوهر من نگاه میکنی فقط ورم کرده.اینجوری که یه چیزی قلمبه زده باشه بیرون نیست. یا ربطی نداره 

الان حس میکنم این اسکن هسته ای هم دقیق نتونسته بگه نشکل چیع.ینی شک داشته ک تودهه چیه‌و زده بررسی های ...

آزمایش خون خیلی کاملتر از معمولی رو مینویسن که جزئیاتش بهتر و بیشتر معلوم بشه.همونو با اسکن تطبیق میدن بهتر متوجه میشن..اگر هم خواستید خیالتون بیشتر راحت بشه نتیجه آزمایش و اسکنها رو پیش یه متخصص آنکولوژی ببرید ببینه بد نیست

ممنون. دیگع فرستاد مارو میلاد ما هم انجام دادیمببخشید این تومورها مگه همشون یه چیزی بیرون پوست منظور ...

نه برای هرکسی با توجه به نوع بیماریش متفاوته..اینکه حتما یه جایی از بدن ورم بکنه و بگن این تومور بدخیمه نیست.میتونه یه توده چربی بی خطر هم باشه

آزمایش خون خیلی کاملتر از معمولی رو مینویسن که جزئیاتش بهتر و بیشتر معلوم بشه.همونو با اسکن تطبیق می ...

والا ی ازمایش خون معمولی ولی کامل ینی همون سی بی سی یک ماه پیش داد همه چیز اوکی بود.ولی این سری ی ازمایش کامل نوشته براش هنوز حوابش نیومده

راجب رنگ نمونه برداری میگن اگه قرمز یا خونی باشه بده. این حقیقت داره ؟

البته آزمایش cbc آزمایش کامل نیست برای دیدن چندتا فاکتور از جمله سطح کراتینه.چون من هربار قبل از شیمی درمانی باید اون cbc رو انجام میدادم.آره رنگ توی اسکن مشخص میکنه ولی کار متخصصه.مبادا دنبال جواب این چیزا از توی گوگل باشید

فک کنم کراتین خونش پایین بود

همه فاکتورها مهمه.متخصص تمام اینارو میزاره کنار هم بعد تشخیص میده

من خودمم این ساعت اومدم پیش همون دکتری که با وضعیت من آشنایی کامل داره و با تمام روند درمان من آشنایی داره.این مهمه که دکتر با بیمار شما و وضعیتش آشنایی داشته باشه.تشخیص درست و به موقع حتی گاهی از درمان مهمتره