2777
2789
بر اساس تجربه خودم وقتی متخصص درخواست پت اسکن میکنه یعنی احتمال وجود توده بدخیم میده.البته احتماله و ...

وقتی چندین بار عمل شده و میدونن توده بدخیمه چرا بازم‌میفرستن پت اسکن؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ران پاش هست. سیاه رنگ نشون دادهقبل اینکه جوابو بده زنگ زده از برادرشوهرم پرسیده تصادفی ضربه ای چیزی ...

شما همونی هستی که باهات صحبت کردم

گفتم نگران نباش و چیزی نیست

گفتم بابام عمل کرده 

معمولا خطرناک رنگش روشنه

وقتی چندین بار عمل شده و میدونن توده بدخیمه چرا بازم‌میفرستن پت اسکن؟

احتمالا بین جراحیهایی که داشتن شیمی درمانی یا پرتو درمانی هم شدن..در کل پت اسکن یا ام آر آی یا سی تی اسکن دیگه بطور مداوم مورد نیاز متخصص خواهد بود و هرچند وقت یه با توصیه میکنه.دیگه بستگی به اون بیمار داره

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
احتمالا بین جراحیهایی که داشتن شیمی درمانی یا پرتو درمانی هم شدن..در کل پت اسکن یا ام آر آی یا سی تی ...

دقیقا شیمی و جراحی و پرتو و سی تی اسکن و ام ار آی زیاد میرن

واین پت اسکن که میگن بره استرسشون بیشتر میشه و هزینه اش هم زیاده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دارم از استرس میمیرم

دور از جون.خدا به شما و همسر محترم سلامتی بده..من معمولاً از وضعیت خودم به کسی چیزی نمیگم ولی از جهت اینکه بدونید شرایط اونقدرها هم پیچیده نیست حدود سه ساله که با توده بدخیم از نوع متاستاز درگیر هستم و دختر خودمم نوجوونه.فقط بخاطر دخترم شرایط خیلی سختی داشتم و نه بخاطر بیماری..لازمه که قوی باشید

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن