2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون

61 بازدید | 8 پست

کی باید مصرف بشه؟ من هفته ۵ بارداری هستم چون درد تخمدان داشتم بهم داد گفت شبی یکی مصرف کن اما الان درد ندارم بهتر شدم باز مصرفش کنم یا نه؟ گفت ضد سقطه 

قلبش تشکیل شده سونو دادی؟دکتر گفته

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هنوز تشکیل نشده هنوز اصلا ساک بارداری هم تشخیص داده نشده

وای چ دکتر احمقی 

اگر خدایی نکرده اگر پوچ باشه یا خارج رحمی جاش سفت میشه و کارت ب عمل و برداشت لوله میکشه با مصرف این شیاف

اول باید ساک و قلبو ببینن بعد تجویز کنن تورو خدا دکترتو عوض کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

واقعا؟؟؟؟ وایی

اره عزیزم اصلا استفاده نکن حتا اگر خونریزی شدید داشتی 

فرصت بده تا ساک و قلبو ببینی بعد میتونی شیاف بزاری اونم در صورتی ک هماتوم داشته باشی ن درد تخمدان چون اون طبیعیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم از راهنماییت 💗

خواهش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40