2777
2789
عنوان

مجرد ها برین سایت ادم و حوا ثبت نام کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 108 پست
والا طرف با سن بالا مونده بعد بیاد سایت ازدواج کسی هم نفهمه چیکارس بگن بسلامتی و مبارکی برید دنبال ز ...

نه کلا خواهان داشتن به خوبی و.... نیس

مثلا من یکی از دوستام واقعا دختر خوب و مهربونیه،ولی دانشگاه که میرفتیم کسی دورش نمیومد

ولی من که یه اطواری بدعنق خرج تراش بودم به طرز افراطی دور و برم پسر دکتری یا ارشد پیدا میشد.تازه پسرای بگیر😂

بعد تو دانشگاه ما خیلی عجیب بود دختر کارشناسی با تحصیلات تکمیلیا بگرده.

ولی خب راستشو بگم کیسای خوبی نبودنا،فقیر بودن،منظورم اینه اگه کسی تنهاس یا مجرده دلیل به بد بودنش نیس.اتفاقا دخترای خوب خیلی وقتا خواهان کم دارن،اما منی که حتی متعهدم نبودم و دختر خوب حساب نمیشدم اون زمان یه دیقه هم سینگل و تنها نمیموندم.برعکسه کلا.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
حالا کاربرا مسخره میکنن ولی توصف وایسادن نداره ففط واسطن از طیق خانواده ها اشنا میشن و دوره اشنایی و ...

اگه این جوری باشه که خوبه به شرطی زندگیاشون پایدار بمونه ایشالا

کاربر آقا هستم. در لحضه زندگی کن شاید فردایی نباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سایت همدم بودم اونجا هم میگفتن مجوز داره کلی هر هفته ازدواجاشون میزاشتن که با خانوم فلانی اشنا ش ...

همدم از همشون بدتره.بیشتر شون پای سیخو سنجاق پروفایل کامل میکنن.ی کم جلوتر بری بعد میگن زن دارم ولی طلاق عاطفی گرفتم دوسش ندارم و ازین داستانا.از نظر قیافه ک‌ همشون داغونن همه

نه کلا خواهان داشتن به خوبی و.... نیسمثلا من یکی از دوستام واقعا دختر خوب و مهربونیه،ولی دانشگاه که ...

خب بستگی به قدرت جذب و اعتماد به نفس و ظاهرت داره

من خودم دختر خوبی ام اما خب آروم نیستم به موقعش جدی ام به جا هم شلوغ و اجتماعی حتی دو تا پسرای فامیل و آشنا که خواستگارم بودند اسم دخترشون به اسم من گذاشتن

کلا اهل روابط و دوستی نیستم هر جایی برم خواستگار برام هست و کیسای مناسبی هم هستند ولی من آدم ازدواج نیستم و پسری دلخواهم نبوده تا حالا

دختر دایی خودم سرسنگین و با ظاهری ساده و معقول خاستگاری خوبی داشت که با ی مورد مناسب ازدواج کرد 

اما دختر هم داریم جلف و سبکسر که هیچ خاستگاری نداره با اینکه خیلی علاقه مند به ازدواجه 

به هر حال من در مورد چیزایی که حول محور اطرافم هست نظر میدم 

در کل ارتباطات بستگی به محیط زندگی شرایط خانوادگی ظاهر و رفتار و منش هر آدمی داره