2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی توروخدا بگید چیکار کردین😣😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکدوم‌نمیتونه😭😭😭😭ففط ترکیب ب رو‌یاد گرفته اونم ب زبون بگه نوشتن نه وقتی میگم‌بنویس ب یادش میره ...

خوب اول باید بدونی که غیر طبیعی نیست اشکالی هم نداره ولی باید باهاش کار کنی باید  ببینی اصلا جدول ترکیب رو شناخته یا نه . که معلومه احتمالا نشناخته . یه جدول ترکیب بکش  با یه چیزی مثلا لگو ، مهره رنگی یا حبوبات اول بذار بعد مثلا از ستون و ردیف روی اون مربع که ترکیب میشن از جفتش بذاره . میتونی شکل هندسی بکشی بعد اون جفتشو بکشه . اول خود اصل جدولو یادش بده چند روز با بازی . بعد برو روی جدول ترکیب فارسی شبی یه دونه بکش بخونه بلند و بنویسه ‌ واجبه شبی یکی پر کنه . با خمیر بازی ترکیبا رو بساز ب بساز بعد ا بساز بچسبون بهم بشه با یا بَ یا بو فرقی نداره اول جدا جدا بساز بعد بچسبون بهم . کار کن باهاش نا امید نباش درست میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

تمرین و تکرار چاره کار هست.....پسر من امروز نشانه ای یاد گرفتن طفلک ۸ صفحه مشق ای داشت می‌نوشت یک صفحه هک هر شب دیکته داره...از نشانه ای استرس داشتم چون ۴ تا هم هست گفتم قاطی نکنه ولی الحمدلله خوب یاد گرفته خدایی معلمشون هم خیلی خوب آموزش میده همون تو کلاس یاد میگیره میاد خونه

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
خوب اول باید بدونی که غیر طبیعی نیست اشکالی هم نداره ولی باید باهاش کار کنی باید ببینی اصلا جدول تر ...

اها ممنونم ازتون 

اره خودمم حس مردم اصن نمیدونه جدول دوستی چیه 

ماوجه شدم‌روشتون‌عالی بود ممنون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
تمرین و تکرار چاره کار هست.....پسر من امروز نشانه ای یاد گرفتن طفلک ۸ صفحه مشق ای داشت می‌نوشت یک صف ...

من‌از معلمشون‌واقعا ولقع راضی نیستم اصن خوب نیست

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عیب نداره حرص نخور کم کم یاد میگیره

اخه معلمشون اصن خوب نبست الان تشخیص داده جزو دانش اموزای ضعیف😭😭😭

این جدول ؟؟ ‌اینو دخترم قشنگ بلده اما تو املا یکم مشکل داره

بله 

یعنی الان بهشون بگید د با اَچی میشه میگه دَ پسرمن میگهبَ

یه جدول بکش قشنگ بعد نشانه های آ اَ او ای اینارو رنگی کن بقیه نشانه ها هم پاینش بنویس بعد بگو ترکیب اینا رو بنویسه پسر من هر شب براش جدول میکشم مینویسه خودش ترکیب میکنه بعد من میام میبینم که درست نوشته یا نه 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
یه جدول بکش قشنگ بعد نشانه های آ اَ او ای اینارو رنگی کن بقیه نشانه ها هم پاینش بنویس بعد بگو ترکیب ...

خب میتونه بخونه 

پسر من بنویسه هم‌نمیتونه بخونه 

بخونه باز نمیتونه بنویسه