دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خودتو باید دوست داشته باشی به خودت احترام بزاری و خودت باشی به خاطر بقیه خودتو تغییر ندی به حرف بقیه حساس نباشی و به خاطر حرف دیگران خودتو تغییر ندی که آخرش خودت از خودت راضی نباشی همیناس دیگه اینارو باید رعایت کنی
به نظرم بزرگترین ضعف ها توی عزت نفس و اعتماد به نفس همین دوست نداشتن خوده آدمه تو خودتو دوست داشته باشی اجازه نمیدی بقیه بهت بی احترامی کنن چیزی بهت بگن و بقیه هم اینو خیلی خوب متوجه میشن کسی که برای خودش ارزش قائله اولویت زندگیشو خودش قرار میده دیگران هم این آدم رو بهش احترام میزارن کسی که به خودش احترام نذاره بقیه هم بهش احترام نمیذارن من خودم خیلی توی این مشکل داشتم و حرف بقیه روی من تاثییر میذاشت که اونم به خاطر همین مشکل بود که جوری که دوست دارم باشم نباشم به خاطر اینکه بقیه منو دوست داشته باشن نقش یک آدم دیگه رو بازی کنم که اینم از عزت نفس پایینه
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️