2777
2789
عنوان

با عزت نفسا بیاین لطفا

308 بازدید | 40 پست

چطور اینقد عزت نفس و اعتماد به نفس دارین؟ منم اعتماد به نفس دارما ولی نه به اندازه بقیه... 

بقیه خانوادشون بهشون خیلی اعتماد به نفس میدن و.... 

ولی من فقط خودمم و خودم.. 

شما چه راهکاری برای افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس دارین؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو باید دوست داشته باشی به خودت احترام بزاری و خودت باشی به خاطر بقیه خودتو تغییر ندی به حرف بقیه حساس نباشی و به خاطر حرف دیگران خودتو تغییر ندی که آخرش خودت از خودت راضی نباشی همیناس دیگه اینارو باید رعایت کنی 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

خودمو خیلی دوست دارم وقبول دارم حتی اشتباهاتمو خودشیفته نیستم.چهرمو پذیرفتم وقشنگیشومیبینم

منم چهرمو خیلی دوست دارم و اعتماد به نفس دارم ولی بعضیا خیلی خیلی اعتماد بنفسشون بیشتره 

فکر میکنم بخاطر خانواده خوبشونه... 

من یکی هر کار مثبتی انجام میدم به خودم میگم آفرین خوشگله دیدی تو میتونی این چیزا دیگه برای تو کاری نداره و...

بسته به کار از خودم تعریف میکنم این کارو با صدا انجام بده تا بشنوی .

آدم باید خودش رو دوست داشته تا بتونه به خودش اعتماد کنه.

من یکی هر کار مثبتی انجام میدم به خودم میگم آفرین خوشگله دیدی تو میتونی این چیزا دیگه برای تو کاری ن ...

ابن کارو میکنم ولی بعضیا رو میبینم ک اعتماد بنفسشون خیلی بیشتره و اینو از سمت دیگران میگیرن.. 

منم چهرمو خیلی دوست دارم و اعتماد به نفس دارم ولی بعضیا خیلی خیلی اعتماد بنفسشون بیشتره فکر میکنم بخ ...

از اون نظرم هستن ولی اکثرا اطلاعاتشون بیشتره و شجاعت اظهار و نظر رو دارن

از اون نظرم هستن ولی اکثرا اطلاعاتشون بیشتره و شجاعت اظهار و نظر رو دارن

بله دقیقا 

منم اعتماد بنفسرو دارم و در حد خودم تلاش میکنم ولی اون اعتماد بنفسی ک باید از اطرافیانم بگیرمو نمیگیرم ـ

ابن کارو میکنم ولی بعضیا رو میبینم ک اعتماد بنفسشون خیلی بیشتره و اینو از سمت دیگران میگیرن..

خودتو با بقیه مقایسه نکن. زندگی همینه بعضیا دارن بعضیا نه مهم اینه شکرگزار باشی و بهترینه خودت باشی .

باشه؟

ولی من خیلی از لحاظ رفتاری شکنندم..

به نظرم بزرگترین ضعف ها توی عزت نفس و اعتماد به نفس همین دوست نداشتن خوده آدمه تو خودتو دوست داشته باشی اجازه نمیدی بقیه بهت بی احترامی کنن چیزی بهت بگن و بقیه هم اینو خیلی خوب متوجه میشن کسی که برای خودش ارزش قائله اولویت زندگیشو خودش قرار میده دیگران هم این آدم رو بهش احترام میزارن کسی که به خودش احترام نذاره بقیه هم بهش احترام نمیذارن من خودم خیلی توی این مشکل داشتم و حرف بقیه روی من تاثییر میذاشت که اونم به خاطر همین مشکل بود که جوری که دوست دارم باشم نباشم به خاطر اینکه بقیه منو دوست داشته باشن نقش یک آدم دیگه رو بازی کنم که اینم از عزت نفس پایینه

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

من خودمم و خودم بیا بغلم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️