2777
2789
عنوان

نمیخام جمع ببندم ولی از اینا که ادعای دین و خدا دارن باید ترسید

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
چیزی خریدی؟

یکاری قرار بود انجام بده قرارداد داشتیم 

زیر بار نمیره یه جوری سفسته میاره بدهکارم میشی

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی خونه بابامو بالا کشید یه آبم روش

بابای بیچاره م گول مذهبی بودنشو خورد😐😐😐

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

طرف همسایه ست من روزه بودم سال پیش داشتم میرفتم بیرون یه ذره موهام اومده بود بیرون خبر نداشتم برگشته بهم میگه روزه ات قبول نیست منم خیلی رکم گفتم مگه تو خدایی که بگی قبول هست یا نیست بعد ساکت شد بعدشم که همش فضولی میکنن همسایه هامون انقدرم حرف دراوردن برام و پشت سرم حرف میزنن که حد نداره واسه همین دیگه حتی سلامم بهشون نمیدم

یکی خونه بابامو بالا کشید یه آبم روشبابای بیچاره م گول مذهبی بودنشو خورد😐😐😐

خدا ازشون نگذره

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

گلم تا وقتی کسیو نشناختی از هیچ لحاظ بهش اطمینان نکن من خودم سعی میکنم پایبند باشم به عقایدم ..اما نماز خون میبینی حرام خوره فقط ظاهرا مذهبیه یکی هم اعتقاد به هیچی نداره ولی حق الناس رعایت میکنه تو همه قشرها آدم بدذات هست ولی خداوند کسی که تو پوستین دین اسلام به مردم ضربه میزنه و دین زده اشون میکنه سخت عذاب میده..

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
گلم تا وقتی کسیو نشناختی از هیچ لحاظ بهش اطمینان نکن من خودم سعی میکنم پایبند باشم به عقایدم ..اما ن ...

امین من که راضی نیستم 

من که تا زنده م نفرینش میکنم

ایشالا اینا بدتر جواب پس بدن

ایشالا اینا بدتر جواب پس بدن

بچه ها شو نفرین نمیکنم چون اونا تقصیری ندارن ایشالا خودش خوار و ذلیل بشه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘