با اجازه اسیبچها من پریودم سردرد دارم بخاطر پریودی میتونه باشه؟
بله
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی مدل لیوانی جنس و طعمش با اون بسته بندیا فرق داره
اگه اونارو بگیری و خودت بپزی و مواد دلخواه بهش اضافه
کنی خیلی خوشمزه تر میشه😋
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
دو بسته ، البته برا وقتی که کلا اون روزا توی خونه م و هر نیم ساعت میرم دستشویی
خونه نباشم خییلی بیشتر مصرف میشه
۴، ۵ روز سنگین
سنگین یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی ها
نوار فقط برا اینه که خودمو برسونم دستشویی ، برا مسیره 🥴🥴🥴🥴
پیاو نهماوه ... 🚶... اگر پیاوی وهره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
🍜نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻 🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻 (البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه متفاوت باشه)
_ یک لیوان و نصف آب بریز تو یه قابلمه کوچیک _ وقتی جوش اومد نودلو بهش اضافه کن _ بزار 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بپزه و در قابلمه رو بزار _ اون وسطا هم بزن تا نودل باز بشه و خوب بپزه _ بعد پودری که داخلش هست بهش اضافه کن _ وقتی کامل میپزه انگار لعاب میندازه _ اگه حس کردی خشک شده یه ذررره آب بهش اضافه کن _ بعد میتونی هرچی که دوس داری بهش اضافه کنی ذرت، نخود فرنگی، هویج، قارچ، گوشت، سوسیس و ... یا میتونی خالی بخوری. اینجاش دیگه سلیقه ایه پیشنهاد من اینه نودلو به دو قسمت تقسیم کنی یه قسمتشو خالی بخوری یه قسمتشو مواد بزنی بعد ببینی از کدوم بیشتر خوشت میاد _ فقط چیزایی که از قبل نیاز به پختن داره اول بپز بعد به نودل اضافه کن وگرنه انگار خام میمونه
طبق این دستورِ من، آب کمتری میریزیم که باعث میشه مزه پودرش بیشتر باشه، به جای سه دقیقه میزاریم قشنگ یک ربع بپزه و مواد دلخواه بهش اضافه میکنیم. اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه تا چیزی که روش نوشته و تبلیغشو میکنن نوش جون😋💕
( نودلو میشه با شیر هم پخت یا حتی پنیر پیتزا یا پنیر گودا هم بهش اضافه کرد که اینا هم تست کردنی و سلیقه ایه🌱)
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
دقیقا الان من سوالم اینه این سوال چه سودی برای اسی داشت میخواست براشون نوار بگیره میخواد درد پریودشو ...
به جای خوش نمک بازی قبل اش خودتون فکر کنین به جواب میرسید چون خیلی ها فکر میکنن تعداد مصرفی زیاده یا اسراف هست اینجوری از بقیه میپرسن تا بدونه حد معمول استفاده چقدر هستش