2777
2789
عنوان

پارتنرتون قدش چند باشه ایده آله❓

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 51 پست
اخه اینجا همه 170 شدن پس این دختر ریزه های تو خیابون کی هستن؟

بقیه رو نمیدونم شاید یذررره بعضیا اضافه کنن😂

ولی من جدا ۱۷۰ م🫣

نمیدونم حالا برای دختر ایده ال به حساب میاد یا نه ولی خودم دوس دارم قدمو

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا قد زیاد برام معیار نیست دلم ب چیزهای دیگ توجه میکنه😂

ینی دوس نداری تو خیابون وقتی باهم راه میرید حس کنی یه آدم گندده پشت سرت مراقبته؟🤭

حس خوبی داره بمولا😂😂

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

منم قدم تقریبا۱۶۲هست،دوست دارم اون ۱۸۷.۱۹۰باشه🤭🤭🤭🤭🤣🤌🤌🤣🤣🤣🤣

ان‌شالله که میشه عزیزم

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
ینی دوس نداری تو خیابون وقتی باهم راه میرید حس کنی یه آدم گندده پشت سرت مراقبته؟🤭حس خوبی داره بمولا ...

دوست دارم ولی وقتی یکی ب دلم میشینه دیگ کسی دیگ ای جلوی چشمام نمیاد

اتفافا چند وقت پیش با ی پسره رفتم دیت خیلی قدبلند و بدنساز بود ولی هعی با خودم میگفتم این چ قدر غوله اه خوشم نمیاد 

از اون قدکوتاه زشتوی خودم خوشم میاد😂

منم مثل تو🤣🤌🤌🤌🤣🤣🤣🤭

کسی ام که ازش خوشم میاد حدس میزنم همین حدودا باشه🥲😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
دیگه چی از این بهتر😎🚶‍♀️🤣🤣🤣

حالا که اتفاقی بین مون نیوفتاده😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊