2777
2789
عنوان

اقایون میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 93 پست

با احترام به تموم اقایون جز اونایی که اینطوری راه میفتن دنبال ناموس مردم

چون بیشعور و بی فرهنگ هستن و با خودشون فکر نمیکنن برای خانواده خودشون هم ممکن هست پیش بیاد

بساز، ای سازنده‌ ی خوبی ها..کاربری دست سه نفر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی اذیت گاهی دوستی

دیشب یه آقایی دقیقا هزار بار با ماشین شاسی بلند  هی رفت و اومد هی رفت  و هی اومد از همین راهی که من پیاده مبرفتم و دقیقا کنارمن وایمیستاد

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

میخوان برسوننت خونتون😒😒

واقعا دلیلش اینه

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

آدم مزاحم چ یدونه متاهلی یا نه بعد هم براشون فرقی نداره

با بچم بودم