2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی شمایی که بالای ۱۷۰ هستین هیچ‌جوره‌ظریف نیستین شاید خوش‌هیکل و‌حتی مانکن‌و‌بسیااااااار جذاب باش ...

چرا مثلا الان ما ظریف باشیم به کجای شما بر میخوره

مردم چقد فشار میخورن

✨💗
خودتون گفتید وزن بالا نمیتونه ظریف باشهما که وزنمون بالا نیستیکی قدش کوتاهه وزنش زیاد باشه ظریف نمیش ...

خوب بازم دارم می گم وزن بالا و قد بالا نمی تونه ظریف باشه 😁 حالا شما اصرار داری خودتو تو دسته ظریف ها جا بدی اون یه چیز دیگه اس‌ولی با قد ۱۷۰ می تونی فوق العاده خوش‌هیکل و قشنگ‌باشی  

چرا مثلا الان ما ظریف باشیم به کجای شما بر میخورهمردم چقد فشار میخورن

فشاااار؟ چرا توهم‌اینو دارین مورد حسادتین؟ گفتم می‌تونین خوش‌هیکل و‌مانکن باشین اون قسمتو‌چشتون ندیده احیانا؟؟

پارتنرت از دخترای قد بلند خوشش میاد ؟ 🤭 خیلی با حرص گفتی

اولا که من شوهر دارم و شوهرم فوق العاده از دخترای زمخت بدش میاد 

دوما اگه مشکل بینایی نداری نوشتم می تونین فوق العاده خوش هیکل و مانکن باشین کجاش با حرص بود؟ 

فشاااار؟ چرا توهم‌اینو دارین مورد حسادتین؟ گفتم می‌تونین خوش‌هیکل و‌مانکن باشین اون قسمتو‌چشتون ندید ...

از الفاظ خوبی برای قد بلندا استفاده نکردی ضمخت و ....

بعدشم اصلا همه قد بلند ها وزنشون زیاده؟اینکه خودتون وزنتون زیاده دلیل بر همه نیست،دوما من اگه توهم اینو داشتم الان از قد بلندی نمینالیدم

درسته از قد بلند بدم میاد ولی اجازه نمیدم هر کی پیدا میشه یه چرتی بگه بره

✨💗
از الفاظ خوبی برای قد بلندا استفاده نکردی ضمخت و ....بعدشم اصلا همه قد بلند ها وزنشون زیاده؟اینکه خو ...

وقتی‌از الفاظ خیلی قشنگ‌استفاده کردم‌و حمله کردین انتظار احترام نداشته باشین 

اولا که بعد از یک زایمان وزنم ۵۵ هست و‌اصلا اضافه وزن ندارم ثانیا هیچ‌گونه ادعایی نداشتم و ندارم 

وقتی‌از الفاظ خیلی قشنگ‌استفاده کردم‌و حمله کردین انتظار احترام نداشته باشین اولا که بعد از یک زایما ...

خوبه که مثل چی نپرین به افراد قد بلند و ضمخت به قول خودتون

اصلا میدونید من خیلی گنده و بزرگم انقد ضمختم نمیتونم شمارو ببینم از بس که ظریفین🤣🤣🤣🤣

هزار بار گفتم وقتی با شوهراتون دعوا میکنید نیاید اینجا برای عقده خالی کنی

✨💗
خوبه که مثل چی نپرین به افراد قد بلند و ضمخت به قول خودتوناصلا میدونید من خیلی گنده و بزرگم انقد ضمخ ...

شما‌با این‌مدل حرف زدنت اومدی به یه کلمه زمخت من می‌گی الفاظ نا مناسب؟ والا من‌با شوهرم دعوا نکردم کلی هم‌تعریف کردم که می تونین خوش‌هیکل‌و فوق العاده جذاب باشین ولی شما انقد نقطه ضعفت قویه که فکر‌می‌کنی همه دارن باهات دعوا می‌کنن خودتو دوس داشته باش که اینجوری توهم نگیری 

خدایی چرا؟؟؟به خدا بعضی موقع ها گریم میگیره از هر جا رد میشم همه نگاه میکنن یا یکی میگه فکر نمیکنی ق ...

وای دقیقااااا منم ۱۷۳ ام درسته قدم بلنده ولی هیکلی نیستم هیکلم ظریفه ولی بخاطر وزن حدود ۵  یا ۶ سانت بلند ترر دیده میشم 😭😭 واقعاااااا حستو درک میکنم

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)
وای دقیقااااا منم ۱۷۳ ام درسته قدم بلنده ولی هیکلی نیستم هیکلم ظریفه ولی بخاطر وزن حدود ۵ یا ۶ سانت ...

نه بابا توجه نکن اینا رد میشن یه چرتی میگن میرن بزار عقده هاشون خالی شه توی همین یک ساعت پیش به این نتیجه رسیدم

✨💗
شما‌با این‌مدل حرف زدنت اومدی به یه کلمه زمخت من می‌گی الفاظ نا مناسب؟ والا من‌با شوهرم دعوا نکردم ک ...

خودم رو دوست دارم ولی متاسفانه اعتماد به سقفم مثل شما نیست که به خودم اجازه بدم به بقیه همچین الفاظ زشتی رو ربط بدم که احتمالا همش هم صفات خودتونه و آنقدر بقیه بهتون گفتن اومدید پشت گوشی به بقیه میگین

✨💗
خودم رو دوست دارم ولی متاسفانه اعتماد به سقفم مثل شما نیست که به خودم اجازه بدم به بقیه همچین الفاظ ...

یه چشم پزشک مراجعه کن که نوشتم قد بلندا می تونن فوق العاده جذاب باشن! ولی انقدر خود کم بینی که اینارو‌نمی بینی معلوم‌نیس تو چه محیطی هستی که دنبال دعوایی همش! ریپ نزن دیگه جوابتو‌نمی دم