2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه باور کن آخه شنیدم میگن ایراد نداره خیلیا میخونن😐الان همه کاشت دارن از دختر بچه تا پیرزن

شنیدم ها رو ول کن.اگر واقعا معتقدی زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت بپرس..

الان شما مریض بشی میری دکتر یا برطبق شنیده ها دارو میخوری و خودتو عمل میکنی؟ اینم مسئله ایه که باید از عالمش بپرسی نه خاله خان باجی ها

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

یه خانم غسالی هست تو اینستا گاهی پستهاش تو اکسپلورر اومده برام ولی فالو نکردم روحیه ام ضعیفه

اون درباره غسلی که به گردن خانمهای متوفی میمونه فیلم گذاشته بود توضیحاتی نوشته بود هزار هزار هم کامنت داشت اون پست

این دنیا چه باور کنیم چه نکنیم هر لحظه اش انتخابه ، ناخن هم مثل بقیه وسوسه هاست ، کسی که باب کرد میدونست چی کار داره میکنه و چه صنعتی راه میندازه ، چه جوری تبدیلش میکنه به وسواس فکری که اگه نباشه طرف انگار یه چیزی نداره ، از صدای تق تقش خوشش میاد ، از حرکتش خوشش میاد ، میشه جزء برنامه زندگی !!

عجب 

عین منی. 

من خودم ناخن های بلند و کشیده ای دارم تو ایامی که نماز نمی‌خونم هفت روز لاک دارم فقط بعد پاکش میکنم انقده دوست دارم لاک داشته باشم همیشه ولی خب نمیشه هم نمازو داشت هم کاشت رو 

کاشت هم که شنیدم حرامه حالا نمی‌دونم 

ولی اینو هم بدون که بعضی آرایشگر ها من درآوردی فتوا میدن که مثلا فلانی چه عیب داره کاشت کردی نماز بخون قبوله فلان غسل رو انجام بده فلان کارو کن دیگه عیب نداره کاشت داری 

گلم همه اینا دروغه این احکام من در اوردیه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شما اگه نماز هم نخونی غسل به گردنت میمونه

دقیقا 

خاطرات یه غسال رو میخوندم ان شاالله مرگ واسه دوره پیری باشه ولی می‌گفت ما حق نداریم به بدن کسی که فوت شده آسیبی وارد کنیم حق مرده میفته گردنمون و از خودمون اون دنیا طلبکار میشه واسه همین حتی اگر خانواده بنده خدا التماس کنه نمی‌تونیم ناخن رو جدا کنیم هیچ آرایشگری هم پانمیشه بیاد از دست مرده ناخن کاشت رو جدا کنه و بیچاره مرده رو بدون غسل صحیح دفن میکنن یعنی فکرشو بکن توی دنیا که غسل نداره هیچ حتی موقع مرگ هم بدون غسل دفن میشه 

ان شاالله مرگ توی پیری باشه ولی عجل خبر نمیکنه که  

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
از کاشت ناخن بی کلاس تر ندیدم

واقعا دیگه از مد افتاده 

من از اولم دوس نداشتم خیلی مصنوعیه 

ولی خب بعضیا ناخوناشون واقعا نازیباست بهشون حق میدم دوست داشته باشن  ..

ی رفیق داشتم ناخوناش وحشتناک نازک بود و قاشقی یعنی ناخناش روبه بالا رشد میکرد استرسم داش مدام میجوید همیشه تیکه پاره بودن 

خب شرایط ایشون اینجوریه ، من فقط یه راه حل گفتم میتونن بپذیرن ، میتونن نپذیرن

آخه آدم ۴۰۰ ۵۰۰ هزینه میکنه دیگه دلش نمیاد بعد یه هفته ریموو کنه

هیچ آدم عاقلی اینکارو نمیکنه

مگه خودش ناخنکار باشه واسه خودش بکاره بعد یه هفته پاک کنه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..