همسرم همش کنترلم میکنه امروز با داداشم و نامزدش اومدم خرید گیر داده تو هم باید همراه اینا خریدتو بکنی بهش میگم من داداشم ماشین نداره زشته هی بگم اسنپ بگیره برای این ور اون ور گفتم خودم پنجشنبه با مامانم میرم میگه نه تو پنجشنبه حتما میخوای کاری بکنی دوباره زنگ زده داداشم که اینو هر جا خواست ببرش رفتید بازار داداشم گفت من قول نمیدم چون شاید نرسم دوباره زنگ زده به من گه ارع هر وقت داداشت کارش تموم شد تو بازار زنگ بزن من خو بهش میگم ببرت میگم کار داره میگه نه میبرت تلفن رو قطع کردم دوباره زنگ زد میگه حالا که گوش نمیدی دیگ حق نداری نه با داداش نه با مامان بیرون بری
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم من کسی رو دیدم شرایط شما رو داشت دو سه ماه با دل همسرش راه اومد همراهی کرد..بعد کم کم همسرش راضی کرد رفتن مشاوره ..الان هر جا دلش میخواد میره و شوهرش دیگه گیر نمیده ..شما ببین اخلاقش چطوریه ..آیا این راهکارها فایده ای داره یا نه
چند سال اردواجکردین از اول رونده بابا بگو بزرگ شدم نیاز ندارم با مادر برادرم برم نهایت خیلی اذیتی خودت ببرتم شوهر نکردیکه با مامان بابات بری بازار که