2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب این شخص چیه

33 بازدید | 4 پست

همیشه کتاب همراهشه و در تایم های خالی کتاب میخونه ؛ اتاقش پره کتابه ؛ یه دفتر داره هر روز راجع ب اتفاقات روز مینویسه و راجع به افکار و هدف هاش .. بعده طلاق طرد شد از طرف همه خودشم چون میدونست قراره سرزنش شه کلا با فامیل و خانواده قطع ارتباط کرد ؛ تمام مهریه اشو بخشید چون عاشق شوهرش بود و شوهرش نمیخواست مهریه بده زورش نکرد ولی نمیتونست هم با همسرش ادامه بده چون همسرش از مهر و محبت و سادگیش سواستفاده میکرد و میخواست تا آخر عمر تو یه قفس زندانیش کنه و در عین حال بی محلی کنه بهش .. شوهرش نه محبت میکرد تو قفس بهش تا تو قفس حس آزادی کنه و نه آزادش میذاشت تا حداقل با دنبال کردن هدف هاش روحش آروم شه.. 

این شخص الان 7 ساله تنها زندگی میکنه و طرد شده

ولی با درس خوندن و مطالعه و خودشناسی سعی در ارتقای خودش داره... و شوهرش هم سریع بعد طلاق رفت ازدواج کرد 

و چن بارم طلاق گرفت و سریع ازدواج کرد تا این که بالأخره یکی از زن هاش باهاش موندگار شد..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره یه مبلغی رو گذاشته بانک ماه ب ماه سودش رو برمیداره

نه ،باید کار پیدا کنه و مستقل بشه به معنای واقعی.با سود یه پول تو بانک که روز به روز ارزشش داره میاد پایین نمیشه کاری کرد‌.کنار مستقل شدن خودشناسیش رو هم ادامه بده ،پیشرفت کنه کم کم از گوشه نشینی و مطرود بودن هم درمیاد.

نه ،باید کار پیدا کنه و مستقل بشه به معنای واقعی.با سود یه پول تو بانک که روز به روز ارزشش داره میاد ...

عزیزم اونی ک درس میخونه زمان می‌بره شغلش اوکی شه

در کنار درس هم کار کردن فقط وقت میگیره مبلغ آنچنانی واسه شغل پاره وقت نمیدن