2777
2789

با کلاسی پول نمیشه.

پزشکی هم که دیر بازدهی هست یعنی حداقل ۱۰ سال زمان میخواد به پول برسی چندسال هم تجربه که بعدش پول خوبی گیرت بیاد . 

بلاگری درآمد داره . کار توی شرکت نفت و گاز یا تایمن اجتماعی به عنوان کارشناس 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه طبیعیه منم اول گفتم روانشناسی چون رشتمه 😂😂😂موفق باشید به هر حال و با آینده ای درخشان

شما هم موفق باشی گل

کلا رشته ی باکلاس نداریم

هرچیزیو ک بخونی و توش بهترین باشی، باکلاسه

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 قصد آن دارم که امشب مستِ مست، پای کوبان شیشه ی دُردی به دست، سر به بازار قلندر درنهم، پس به یک باره ببازم هرچه هست🎼

با کلاسی پول نمیشه.پزشکی هم که دیر بازدهی هست یعنی حداقل ۱۰ سال زمان میخواد به پول برسی چندسال هم تج ...

این طور هم نیس که اصلا پول نداشته باشه ولی از همون فارغ التحصیلی پولش از خیلی رشته های دیگه بیشتره 

بلاگری آخر بی حیایی که بیای جلو دوربین همه جاتو نشون بدی به خاطر پول!

پزشکی و دندون خیلی پرستیژ دارن 

وکالت و رشته های مهندسی مثل برق و کامپیوتر و معماری تو دانشگاه های خوب پرستیژ دارن 

دبیری واسه خانما پرستیژ داره 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

بلاگرایی که آموزش میزارن اونم بدون چهره اصلا رشد نمیکنن درضمن اینستا هم مقطعی هست مثل تانگو و وایبر و ... شغل نمیشه اینا 

والا من چندین پزشک عمومی میشناسم سه جه کار میکنن بالای ۶۰ درامد دارن یعنی یه پزشک بمیره که نمیتونه یه خونه اجاره کنه 😂

این طور هم نیس که اصلا پول نداشته باشه ولی از همون فارغ التحصیلی پولش از خیلی رشته های دیگه بیشتره ب ...

همچین بلاگری بخوره تو سر خودشون . میتونی توی شبکه های اجتماعی آموزش بزاری از هرکاری که بلدی ، نیاز نیست چهرتو یا اندامتو نشون بدی . 

من عموم و پسراش و خیلی از اقواممون پزشکن . اینو تغییر نمیده که شغل دیر بازده ای هست پسراش با ۱۰ سال سابقه تازه ی خونه اجاره کردن . بعد ی بلاگر یا هرچی ۱ سال یا ۳ سال میگذره خونه و ماشین گرفته . من میگم کلاس برای آدم پول نمیشه . 

خیلی رشته های دیگه هست که پولش از پزشکی بیشتره عزیزم  . 

من نگفتم رشته ی بدیه یا پول نداره گفتم دیر بازده هست . 

و به نظرم به سختی کارش نمی ارزه اصلا . خدا حفظ کنه دکترای سرزمین رو 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
بلاگرایی که آموزش میزارن اونم بدون چهره اصلا رشد نمیکنن درضمن اینستا هم مقطعی هست مثل تانگو و وایبر ...

هرکس دیدگاه های متفاوتی داره .

پول رو هم به قیمت زندگی نکردن بدست نمیارن . 

عموی من کارشناس تامین اجتماعی هست  ماهانه بالای صد میلیون درآمد داره