2777
2789

یکی از دوستای قدیمیم میخواد صمیمی تر باشیم

اما من ناخواگاه حس میکنم روم اثر منفی میزاره

بهش زنگ میزنم اونقد حرف میزنه که از کار و زندگی میفتم..  

همش میگه تو چطوری فلان کارو کردی کمکم کن منم انجام بدم.. وقت میزارم بهش توضیح میدم .. بعد میبینم ول کرده ذره ای تفاوت نکرده ..

هم وقت و انرژی مو میگیره، هم اینکه منم انگیزه مو برای هدفام انجام میدم.. چون برای انجام ندادن هر کاری، بهانه های خوشگل جور میکنه، نمیخوام ذهن منم این شکلی بشه.. یه کار کوچیک هم ازش میخوام اونقدررر دیرر میکنه، هزاران بار باید تاکید کنم انجام بده

بنظرتون چه کنم

معیار توی ذهنم هست اصولا .با همه رفیقم ولی .یدونه رفیقدخیلی صمیمی دارم فقط‌.ک اونم رکه .اوایل ازش بدم میومد ولی الان دوسش دارم .نمیدونم چرل

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با آدمایی که زیاد حرف می زنند مخصوصا پشت تلفن و وقت خودشان و دیگران براشون بی ارزشه، آدمی که ازش حس منفی می گیری، هیچ وقت صمیمی نشو.

این آدم وقت براش ارزش نداره، پس علّاف و بیکاره. هدف و برنامه ریزی تو زندگیش نداره.

با آدمی دوست شو که از خودت داناتر، عاقل تر، چند سال بزرگ تر و با تجربه تر باشه. آدمی که بتونه به دانش، مهارت، تجربه و هنر تو چیزی اضافه کنه. 

تو خونه تنها بودن، کتاب خوندن، فیلم خوب دیدن و فکر کردن، خیلی بهتر از اینه که گوش و چشمت رو بسپاری به مزخرفات عده ای نادان. تا میتونی دوری کن. تو دوست یابی دقت کن چون تو زندگی و روحیه فرد خیلی اثرگذاره.

نظرت راجع به متن چیه

من به جات بودم همینارو بهش میگفتم وقتی باعث میشه اذیت بشی چرا حرفتو نمیزنی موادبانه بهش بگو کاراش وقتتو میگیره یا اگه راهنمایی خواست بهش بگو اگه واقعا گوش میده بگی باید متوجه بشه وقتت الکی نیست 

ضمنا اگر ۱۰۰٪ قبولش نداری و به هیچ وجه نمیتونی تحملش کنی، کم کم رابطه ات رو باهاش به بهانه های مختلف محدود کن.

ما دوست خانوادگی داشتیم که بیش از ۲۰ سال باهاشون در ارتباط بودیم. مهمانی، مسافرت، رفت و آمد و .... پارسال دیدم که اصلا مناسب ما نیستند. البته حدود ۴ سال درگیر قطع رابطه باهاشون بودیم ولی ملاحظه می کردیم. پارسال کنار گذاشتمش. از ارتباط با اونها حس بدی داشتم و اثر منفی روی من و خانواده ام داشتند.

نظرت راجع به متن چیه

یه مثالی هست که میگه پرنده کنار یک ققنوس بالاتر پرواز میکنه یعنی همراه مناسب باعث پیشرفتت میشه یکیو انتخاب کن که موفق تر از خودت باشه

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
@fatemehartist عزیزم ریپلای زده بودی بهم توی تاپیکی ک درباره زشتی و زببایی اینا حرف مبزدیم .تاپیک ...

آره عزیزم 

منم دقیقا کک و مک هام بیشتر میشن الانم مده خودمم دوسشون دارم موهامم بوره ولی بلوند نیست

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

زیادی صمیمی نشو یا زنگ زد وقت نداشتی جواب نده بعدشم اگه زنگ زد مثلا بگو حموم بودم نشنیدم دستم یند بود یا گوشیم جای دور بود 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.