من خانوادم بشدت مخالفن درحدی که پدرم هنوز نمیدونه فقط شوهرم نسبتا راضیه بزور راضی شد البته خانواده شوهرم که اصلا نمیدونن چون خواهر شوهرم خیلی خیلی خیلی خیلی حسوده و عقده ای اگر بفهمه تا نیاد و زنگ نزنه گند نزنه ب من راحت نمیشه یعنی خیلی حرف میزنه تا ناراحتی منو ببینه راحت بشه منم متاسفانه خیلی حساسم خب مشکلم اینه میترسم هفته اول که گچ و اینا دارم پدرم یا خانواده شوهرم بیان نمیشه هم گفت نیستیم بیان تا منو با اون حال رو روز ببینن کلی حرف بارم کنن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مهم خودتی و شوهرت که راضی بگو آنفولانزا گرفتم دور از جونت البته نیاید که مریض نشید لازم نیس گزارش زندگیتون و کسی بدونه حتی خود خانواده آدم چون ممکنه از اهداف از فکرای که تو سر آدم هست دور کنن مارو گاها نه از روی حسادت از روی مهربانی
سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb
به این چیزا فکر نکن و به خودت استرس نده انشالله عملت خوب باشه هرکیم اومد هرچیم گفت یه گوشت در باشه یه گوش دروازه ، هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد عزیزم صبور باش خوشگلتر شی
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....