2777
2789

@toranjbano   بیا قشنگم😘💙

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااااای بهاااااااااار 😍😍😍😍😍😍

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

این تاپیک پربازدید میشه 

برای اینکه به عشقم برسم و باهاش ازدواج کنم یه صلوات مهمونم میکنید و برام دعا میکنید؟!

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

میل ندارم شاید ی تیکه مرغ بخورم بدون برنج

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

به به بهار خانوم خوش سلیقه نوش جون

منم می‌خوام ماکارونی بذارم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

گلم ،چقدر خوشگله 

ولی کاش نذاری..شاید یکی دلش خواست...گناه داره

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

نوش جونتون باشه😍😍😍

من فقط کاسه زیتون رو برمیدارم ، میرم 🥹🥹🥹

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.