2777
2789
عنوان

چاق و لاغر بودن خیلی تو زیبایی تاثیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 195 پست

من ۱۶۵ قدم هست

۶۸ کیلوام 

ولی الان که عکسای اوایل عروسیمو میبینم،میگم چقدر تو لاغری چهره م شیکتر بوده

بعد زایمانم که دیگه عالی(چون بچه شیر میدادم لاغر بودم)زایمانمم طبیعی بود

اصلا انگار صورتم لیفت و بوتاکسه، پوسته صاف 

ولی الان پف دارم☹️

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنامه نگرفتم من😂کلی غذا خوردمصبحانه های چاق کننده ای مثل، کره محلی و عسل طبیعی، خامه و مربا، کره ب ...

خوشم اومد گفتی 12سانت دور باسنت زیاد شده من میخورم اتهام خوبه وزنمم خوبه ولی معلوم نیست در ظاهرم ورزش چی میکردی؟

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
خوشم اومد گفتی 12سانت دور باسنت زیاد شده من میخورم اتهام خوبه وزنمم خوبه ولی معلوم نیست در ظاهرم ورز ...

بدنسازی

خب بستگی به فرم بدنت داره، بعضیا سینه بعضیا ران بعضیا باسنشون بزرگ شده

من دو روز در هفته پایین تنه کار میکنم

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
بدنسازیخب بستگی به فرم بدنت داره، بعضیا سینه بعضیا ران بعضیا باسنشون بزرگ شدهمن دو روز در هفته پایین ...

اسکات میزنی من بچه هام کوچیکن نمیتونم برم باشگاه چقد تایم می‌ذاری هر روز که میری؟

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
اسکات میزنی من بچه هام کوچیکن نمیتونم برم باشگاه چقد تایم می‌ذاری هر روز که میری؟

جلسه ای یک ساعت و سی

اسکات و تو خونه هم میتونی بزنی

گرم کن

۳ تا ۱۲ تا برو

لانگز ۳ تا ۱۳

ددلیفت به مرور برو بعد چن وقت ۳ تا ۱۲

اسکات دیواری ۲ تا سی ثانیه شروع کن بیشترش کن

کگل ۳ تا ۱۲ تا

همش تو گوگل هس نحوه رفتنش. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

بله خیلی تاثیر داره 

هم پرتر شدن اسکینی‌ها، هم لاغر شدن تپل‌ها

خیلی‌هارو دیدم با کاهش یا افزایش وزنشون خیلی قشنگ‌تر شدن (بستگی هم داره البته)

من تو یک ماه دو تا قوطی شیر خشک خوردم، بدنم آنچنان تغییری نکرد ولی صورتم یکم پرتر شد 

خودم راضیم، می‌تونی امتحانش کنی

جلسه ای یک ساعت و سیاسکات و تو خونه هم میتونی بزنیگرم کن۳ تا ۱۲ تا برولانگز ۳ تا ۱۳ددلیفت به مرور بر ...

ممنونم گلم وقت گذاشتی خیلی دوست دارم پایین تنم پر بشه 

بله خیلی تاثیر داره هم پرتر شدن اسکینی‌ها، هم لاغر شدن تپل‌هاخیلی‌هارو دیدم با کاهش یا افزایش وزنشون ...

شیرخشک چه مارکی