2777
2789

همشون زبون درازن و کلی اشوه میان و... ولی من اصلا نمیدونم چی بگم تو جعماشون فقط گوش میدم و چیزی نمیگم اگه بگم هم خیلی کوتاه بعد همش مسخرم میکنن میگن لالی چرا هیچی نمیگی مظلومی هیچی نمیگی فقط صداها رو ضبط میکنی دلم میخاد ی جوری جوابشونو بدم که هیچی نگن دیگه از همشون بدم میاد ولی وقتی ی چیز میگن مثل منگلا نگاهشون میکنم نمیدونم چی بگم خسته شدم از دستشون اصلا دوس ندارم ببینمشون ولی مادر شوهرم همش میگه بیا پیشم بعد هم که برم فقط رو اعصابمن 😢😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو حرف زیاد زدن هیج منفعتی نیست عزیزم ، کتاب بخون اطلاعات عمومیت رو بالا ببر فبلمای خوب ببین که روابط عمومیت قوی شه ولی بنظر من کم حرفی صد درجه از پر حرفی بهتره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

وقتی نمیتونی جواب بدی حرفی بهت زدن نگاشون کن لبخند بزن 

اگه گفتن چرا جواب نمیدی بگو  حرفای بغضیا اصلا برام اهمیت نداره، برامم مهم نیست راجبم چی فکر می کنن 

اخه حدی نیستن بخوام باهاشون دهن به دهن بشم اینجوری خودمو کوچیک می کنم 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
عقدم فعلا زیاد نمیرم مثلا دو ماهی ی بار ولی همونم واقعا ازیت میشم

عزیزم طبیعیه حرف زیادی باهاشون مداری چون تازه وارد جمعشون شدی ،هرچند به نظرم همین فرمون برو جلو و وارد بحثا و خاله زنک بازیاشون نشو در حد کوتاه و معمول هم صحبت شو ، تو جمع هاشون همیشه کنار شوهرت بشین اگه نبود برو کنار مادرش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....