2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن و بچه رو دادن شوهرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 86 پست
چون پدر ولی دمه ، پارسال دخترم دو ساله اش لود ، کنارش متادون خورد و تا پای مرگ رفت ، همه جا پرونده پ ...

آخ چقدر من قلبم مچاله شد از این کامنتت..خوب خدای ناکرده اگر دوباره پیش پدرش همچین اتفاقی پیش اومد چی ؟🥲

الان معتاده هنوز ؟

عجیبه که همشون همین رو گفتن ..نمی‌دونم چی بگم واقعا ..بچه ها دوست دارن برن ؟بنظرت همسرت می‌تونه بچه ...

پسرم که ۸ ساله اس نمی خواد بره ، دخترم هم بهم وابسته اس خب کوچیکه ، اما اون آشغال هر روز یه دردسری برام درست می کنه انقد که پاپوش برام درست کنه و قانون بدش به اون ، مث سایه تعقیبم می کنه ، برام بپا گذاشته ، میاد می زنتم ، رفتم آمدم همه رو چک می کنه و خلاصه هزارتا دردسر ، امروز براش رضایت نمی دادم باید میرفتم بازداشتگاه ، اصلا دنبال اینجور چیزاییه

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ چقدر من قلبم مچاله شد از این کامنتت..خوب خدای ناکرده اگر دوباره پیش پدرش همچین اتفاقی پیش اومد چی ...

ااون ولی دمه ، بچه رو بکشه هم اشکال نداره ، اما پیش من که سالمن انقد داستان دارم ، از پارسال تا حالا شاید ۷۰ تا دادگاه رفتم و ازم شکایت کرده ، بعضیا که سریالی بودن ،

اون اصلا اهل بچه داری نیس ، الانم از بچه ها فقط برا اذیت من و نابود کردن من استفاده می کنه ، پدر مادر صد ساله ای داره با یه خواهر فلج عقب افتاده ی ذهنی ۷۰ ساله و یه خواهر ۴۵,۴۶ ساله مجرد که هر چی آتیشه زیر گور اونه و تا کلاس پنجم درس خونده و خیلی عقده ایه ، می خواد بچه ها رو ببره پیش اونا بزاره و خودش ده فرار

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
خوب بنظرت بچه ها برن می‌تونه ازشون نگه داری کنه ؟

اون اصلا اهل بچه داری نیس ، الانم از بچه ها فقط برا اذیت من و نابود کردن من استفاده می کنه ، پدر مادر صد ساله ای داره با یه خواهر فلج عقب افتاده ی ذهنی ۷۰ ساله و یه خواهر ۴۵,۴۶ ساله مجرد که هر چی آتیشه زیر گور اونه و تا کلاس پنجم درس خونده و خیلی عقده ایه ، می خواد بچه ها رو ببره پیش اونا بزاره و خودش ده فرار ، ۱۵۰۰ کیلومترم از من دور می شن

اون اصلا اهل بچه داری نیس ، الانم از بچه ها فقط برا اذیت من و نابود کردن من استفاده می کنه ، پدر ماد ...

آخ کاش میشد بچه ها رو ندی ..اما وقتی اینجوری میگی انگار دیگه چاره ای نیست ..الان که مهریه بخشیدی حضانت گرفتی دیگه نمیتونی بچه هارو بدی اما مهریه بزاری اجرا ؟

خدای مهربون کمکت میکنه انشاالله

مممنونم ، دیگه کم آوردم ، یه سال و نیمه مقاومت کردم ، ۷۰,۸۰ تا دادگاه رفتم ، هی می گفتم این آخریشه این آخریشه ، از پرونده خانوادگی رسید به کیفری

آخ کاش میشد بچه ها رو ندی ..اما وقتی اینجوری میگی انگار دیگه چاره ای نیست ..الان که مهریه بخشیدی حضا ...

تووی محضر مهریه رو به جای حق طلاق نوشتن نه به جای حضانت ، اینم کم کاری وکیلم بود ،

بعدش اینکه این خیلی بی شرفه ، بهم گفت تو مهریه رو ببخش بچه ها رو من اصلا نمی خوام ، همین که من مهریه و نفقه و اجرت المثل رو ابرا کردم بی شرف رفت شکایت کرد برا بچه ها و چندین و چند بار منو دادگاه سلب حضانت برد

چجوری دادگاه به یه معتاد حضانت میده یه وکیل کارکشته بگیر

چون تو یه سازمان معتبر کارمند رسمیه همین می پوشونش ، قاضیه به من می گفت معتاده ولی اونجور دیگه ضایع نیست ، اینا مثلا به کشی می گن معتاد که سرش به زمین بخوره

تووی محضر مهریه رو به جای حق طلاق نوشتن نه به جای حضانت ، اینم کم کاری وکیلم بود ،بعدش اینکه این خیل ...

عزیزم با ی وکیل دیگه صحبت کن ببین هیچ راهی نیست برای مهریه ..خدا بهت صبر بده واقعا با همچین آدم خودخواه و نامردی..

عزیزم با ی وکیل دیگه صحبت کن ببین هیچ راهی نیست برای مهریه ..خدا بهت صبر بده واقعا با همچین آدم خودخ ...

نه ، چون مهریه ابرا شده غیر قابل پس گیریه ، اگه بخشش بود می شد ، خیلی پرسیدم

چون تو یه سازمان معتبر کارمند رسمیه همین می پوشونش ، قاضیه به من می گفت معتاده ولی اونجور دیگه ضایع ...

میگفتی به ضایع بودن نیس که معتاد معتاده سلامت روحی جسمی نداره برای نگهداری بچه ها نمیشه یچه هارو بگیری فرار کنی یه شهر دیگه؟

میگفتی به ضایع بودن نیس که معتاد معتاده سلامت روحی جسمی نداره برای نگهداری بچه ها نمیشه یچه هارو بگی ...

ممن کارمندم و یه شغل چندغاز دارم توی این شهر ، هر جام برم میاد سراغم ، اینا به این حد نمی گن معتاد ، من پرونده پزشکی دخترمو  همه جا ارئه دادم که متادون خورده و پیش این عوضی بوده از اینکه بچه مو می خواست بکشه بدتر هست؟ اصلا محل نمیدن