2777
2789
عنوان

چقدر طول میکشه که آدم با سوگ کنار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 35 پست
مرگ عزیزم خیلی سخته ولی ببخشید این آدم واقعا عزیز نبوده درسته شما با قلب پاکتون دوستش داشتین ولی ب ...

خیلی متاسفم عزیزم...داغ برادر هم واقعا سخته..الان دختره کنار اومده با مرگ برادر شما؟یا خودتون؟

عزیزم تسلیت میگم امیدوارم بتونی با شرایط جدید خودت رو وفق بدی به خودت زمان بده زمان همه چیز رو حل می ...

خیلی ممنونم...فعلا جز سیاهی چیزی نمیبینم امیدوارم نجات پیدا کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی متاسفم عزیزم...داغ برادر هم واقعا سخته..الان دختره کنار اومده با مرگ برادر شما؟یا خودتون؟

شما مدیریت خودتون تو سوگ هم خیلی تاثیر داره سعی کن قوی باشی یه روزی منم مثل شما بودم نمیدونم عشق بود وابستگی بود چی بود ولی واقعا نرسیدن بهش برام مساوی مرگ بود الان احساس میکنم خیلی بهتر می تونستم این رابطه رو مدیریت کنم ازش خیلی ضربه خوردم امیدوارم اینقدر عرق عشق و آرامش بشی اون وابستگی بشه یه خاطره محو 

ممنونم مرسی از دختره خبری ندارم  خیلی سختش بود با ما ارتباط داشته باشه همیشه یه زمانی می آمد سر خاک که مانبینیمش  میگفت من را ببینید داغتون تازه میشه اذیت میشین از گل  های که می آورد میفهمیدیم آمده از یه شهر دیگه میآمد شهر ما 

چهار سال میگذره قدر چهار دقیقه نتونستم نبودنش را باور کنم