2777
2789

سر خیانت و این چیزا جدا نشده بودم ینی خوبیاش خیلی بیشتر از بدیاش بود 

سر یه سری رفتارا بود 

اون یکی دوماهی ک جدا بودیم با اینکه خبر اینا میگرفت ازم ولی خب کاملا عادت کرده بودم ب نبودنش با اینکه دوسش داشتم 

و خب دیروز گفت همو ببینیم حرف بزنیم دیگ تقریبا اشتی کردیم

من کلا هیچ وقت ب اکسم برنمیگشتم این اولین باره 

ولی انگار مثل قبل خیلی چیزا واسم مهم نیس....

واسم مهم نیس کجا میره با کی میره چیکار میکنه چون ی مدت خبر نداشتم و تقریبا واسم مهم نبود

مثلا دیشب بعد قرار گفت رسیدی پیام بده ولی من ندادم

بعد زنگ زد گفت چرا خبر ندادی اصن همه چی ی جوریه  یکمم ترسه .....ترس تکرار اتفاقا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی باهاش درمیون بزار بگو مشکلتو نه اینکه بگی نمیخوامت همین ترستو بگو بهش بگو ممکنه رابطتون سرد بشه تا دوباره اعتمادتو جلب کنه 

ولی اسی همینو نگه دار بخوای با ی ادم جدید دوباره همیچیزو بسازی خیلی سخته قدرشو بدون

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
هیچ وقت چیزی که بالا اوردی رو دوباره نخور

این چیزا همه یه مشت تکسه 

رابطه ما خیلی فرق داشت

طرف من واسم تلاش کرد خیلی غرورشو زیر پا گداشت

همه ادما اشتباه میکنن

اشتباهش هم خیانت نبود ک نشه بخشید پس نمیشه واسه همه یه جور نسخه پیچید

ولی حسم ی جوریه نمیدونم

اسی باهاش درمیون بزار بگو مشکلتو نه اینکه بگی نمیخوامت همین ترستو بگو بهش بگو ممکنه رابطتون سرد بشه ...

میترسم بد برداشت کنه

فکر کنه دوسش ندارم....

ن بابا فکر ادم جدید ک نیستم اصلا

یکم زمان نیازه خودتون و پیدا کنید

تو این زمان باید چیکار‌کنم؟

حداقل من یکی تلاشی واسه صمیمی کردنمون نمیکنم

ینی مثل قبل واسم مهم نیس حرف بزنیم حرف نزنیم

زنگ‌بزنه زنگ نزنه

همینا منو میترسونه

تو این زمان باید چیکار‌کنم؟حداقل من یکی تلاشی واسه صمیمی کردنمون نمیکنمینی مثل قبل واسم مهم نیس حرف ...

بذار اون تلاش کنه برای دوباره بدست اوردنت

ساختار ذهنی آقایون اینطوریه ک برای بدست آوردن چیزی ک تلاش میکنن ارزش بیشتری قائلن.

ممکنه حست نسبت بهش یه وابستگی یا ی عادت بوده ک الان دیگ نداریش؛ جلوتر ک بری متوجه میشی واقعا اسم حست رو عشق میتونی بذاری یا چی 

رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود🌻
بذار اون تلاش کنه برای دوباره بدست اوردنتساختار ذهنی آقایون اینطوریه ک برای بدست آوردن چیزی ک تلاش م ...

تلاش میکنه

میبینه من سردم ناراحت میشه

اتفاقا بنظرم اگه وابستگی بود کلن واسه خودم تموم میکردم

ن اینکه هرشب هرشب بهش فکر کنم و با اینکه رابطم تموم شده بود بازم دوسش داشته باشم

تلاش میکنهمیبینه من سردم ناراحت میشهاتفاقا بنظرم اگه وابستگی بود کلن واسه خودم تموم میکردمن اینکه هر ...

این خیلی خوبه که تلاش میکنه؛ بذار هرکاری از دستش بر میاد برای جلب اعتمادت انجام بده، و اینکه زود وا نده 

خب تایم کمی هست ک جدا شدی؛ مثلا اگه ۶ یا ۷ ماه از جدایی بگذره طبيعتا نظر متفاوت تری خواهی داشت نسبت به چند ماه اول.

ولی در کل حسم به رابطه شما خوبه ایشالله ک شاد باشید در کنار هم

رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود🌻