2777
2789

یسری استادها خیلی خوب تو خاطر آدم می‌مونن.. 

از خاطرات کلاسشون بگین.. 

منم میگم. یکی از استادامون خیلییی خیلییی آدم با سواد و با درکیه.. همیشه سرکلاساش فراتر از اسلاید و درس صحبت میکنه. 

همون جلسه اول خیلی تاکید کرد که باید بتونین تو جمع صحبت کنین که متاسفانه من خیلی مشکل دارم. جلسه دوم گفت اگه فکر میکنین مشکل دارین بیاین بهم بگین یا پیام بدین من خودم ارجاعتون میدم به افراد حرفه ای. که من پیام ندادم و صحبت نکردم باهاشون. 

بعضی جلسه ها کار تیمی بهمون میده. و بعد یکی میره جلوی جمع ارائه میده. یعنی از همین اول داره راهمون میندازه. 

یه جا گروه شدیم و و پا تخته بودیم که چارت رو بکشیم. یهو گفت بقیه برن بشینن خانم اسماعیلی بمونه. واای من استرس گرفتم😢. وقتی رفتن نشستن بهم گفت نگران نباش من خودم اینجا هستم و خودش همه رو توضیح داد. فکر کنم فقط هدفش این بود که بیام جلو و از اونجا جمع رو ببینم. 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

اره من یه استاد داشتم و دارم حس میکنم منو مثل دخترش دوست داره

خانمشم استادمونه، خانمشم منو خیلی خیلی دوس داره

اصلا انقدر ب من محبت دارن حس میکنم مامان بابامن😂🥲

تازه منو معرفی کردن جایی که مشاور تحصیلی باشم میگن خیلی مودبی🥲😂

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

اره من یه استاد داشتم و دارم حس میکنم منو مثل دخترش دوست دارهخانمشم استادمونه، خانمشم منو خیلی خیلی ...

چقدر خوب😍😍😍

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب😍😍😍

وای چهارشنبه ها با جفتشون کلاس دارم خیلییییی حس خوبی میگیرم🥲🥲

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

این استادایی که من دارم فقط میتونن عامل پسرفتم بشن

اهمیتشون نده.. ما هم از این استادها داریم که متنفریم از کلاسشون ولی حتی اگه یه استاد به نظرت آدم حسابیه، همونو بچسب

استاد حسابداریمون هم خیلی خوبه

خیلی شیرین درس میده

نزدیک بیست جلسه برام جلسه مشاوره گذاشت موقعی که حالم خیلی بد بود هر چقدرم اصرار کردم هیچ هزینه ای ازم نگرفت . استاد روانشناسیمون بود خیلی دوسش داشتم و دارم . منم بعنوان تشکر پرتره یکی از عکساشو کشیدم هدیه دادم. قراره برگرده شهر خودش🥲

نزدیک بیست جلسه برام جلسه مشاوره گذاشت موقعی که حالم خیلی بد بود هر چقدرم اصرار کردم هیچ هزینه ای از ...

آخیییی🥺🥺🥺🥺 چقدر خوب.. خانم بود یا اقا؟ چرا بعضیاشون انقدر خوبن