2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره جوونا ک میخوان تازه زندگی درست کنن😔

پنج ساله نتونستیم صدتومن جمع کنیم😞😞خدالعنتشون کنه حقوقاکم خرجابالا هیچی از حقوق همسرم نمیمونه بخداهیچی نمیخریم ن لباس ن خوردو خوراک هیچ هیچ همش میره بر وام و اینا

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دو هفته پیش سمت هفت حوض رفته بودم شلوغ بودا خیابون ولی خب تک و توک میدیدم که بخرن بیشتر قیمت میگرفتن

من خودم برای دیدن میرم اکثرا 

همه همینن 

مغازه های شلوغش چند روز پیش رفتم سکوت 

خیابون شلوغ

حالا مغازه دار بدبخت صد میلیون اجاره میده

چی بگم اینجا مینالن ولی تو واقعیت چیز دیگه ای میبینیم

اره بابا انقد پول داریم تف نداریم بشماریمشوون😎

شما هنوز فرق ظاهر و باطن رو نمیددونی؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من خودم برای دیدن میرم اکثرا همه همینن مغازه های شلوغش چند روز پیش رفتم سکوت خیابون شلوغحالا مغازه د ...

بعد میدونی الان اکثرن از آنلاین شاپ میخرن 

مغازه دارم نمیتونه کم سود بکشه روش نمیتونه پول اجاره در بیاره

پنج ساله نتونستیم صدتومن جمع کنیم😞😞خدالعنتشون کنه حقوقاکم خرجابالا هیچی از حقوق همسرم نمیمونه بخدا ...

حقوق دو میلیون اضافه شده 

تامین اجتماعی ۱۴ حقوق میده 

همه چی واویلا گرون

دو هفته پیش سمت هفت حوض رفته بودم شلوغ بودا خیابون ولی خب تک و توک میدیدم که بخرن بیشتر قیمت میگرفتن

دقیقاهمینه منم میرم قیمت میکنم بااین که میتونم بخرم ولی خیلیانمیتونن بخرن ازجمله (مادرخودم) ولی میبینم اصلا بااین قیمتاکه میگن وجنسای آشغالی که هستن اصلاارزش خریدم ندارن