جودی_دانشجو مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4105 عنوان علائم بارداری چند روز بعد از اقدام معلوم میشه 60 بازدید | 11 پست ؟ دوهفته یه هفته؟ یا ماه علائم خیلی مشخص نه میگم شاید کسی بدونه بعد یه هفته دوهفته معلوم شع نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد. امروز | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5212 والا من سر پسرم، ۷ هفتم تموم شد، تو ۸ هفته بودم دیدم سینه م درد میکنه و حالت تهوع دارم و اینارفتم دکتر، گفت بارداریحتی پریود هم شدم ۴ روزاصلا شک نکرده بودمهیچ حس و علائمی ام نداشتم اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
جودی_دانشجو مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4105 علائمی نداره هرچی هست اوایل توهمه واقعا ینی پس چجوری بفهمیم اخه پریودیمم عقب میوفته همیشه نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد.
جودی_دانشجو مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4105 والا من سر پسرم، ۷ هفتم تموم شد، تو ۸ هفته بودم دیدم سینه م درد میکنه و حالت تهوع دارم و اینارفتم دک ... واییییییییی ینی حتی پریودم میشی 🥴🙁 نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد.
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5212 واییییییییی ینی حتی پریودم میشی 🥴🙁 بخداااا۴ روزقشنگ جلو چشمامهولی لخته خون نهخون پررنگ بوددکتر زنان گفت افرین ب تو مادر نمونهگفتم بخدا علائم خلصی نداشتم خب بفهممچی کنم اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
farnazz80 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 61 بخداااا۴ روزقشنگ جلو چشمامهولی لخته خون نهخون پررنگ بوددکتر زنان گفت افرین ب تو مادر نمونهگفتم بخدا ... همون ی بار پریود بودی ففط؟بعدش گ دیگ نشدی؟
جودی_دانشجو مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4105 بخداااا۴ روزقشنگ جلو چشمامهولی لخته خون نهخون پررنگ بوددکتر زنان گفت افرین ب تو مادر نمونهگفتم بخدا ... 🤕🤕 نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد.
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5212 همون ی بار پریود بودی ففط؟بعدش گ دیگ نشدی؟ نه فقط همون یه باردیگه حتی لک هم ندیدم اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
farnazz80 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 61 نه فقط همون یه باردیگه حتی لک هم ندیدم ماه اول ی سری افراد کمپریود میشن اینکه طرف میگه من همش پریود بود تا اخر بارداری مضخرف محضه
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5212 ماه اول ی سری افراد کمپریود میشن اینکه طرف میگه من همش پریود بود تا اخر بارداری مضخرف محضه اونو نشنیدمولی یه ماه اول چون بدن ب جنین عادت نکرده، گاهی طبق سیکل ، میریزه رحمولی همیشه نه فکر نکنمخطرناکه اصلا اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 39606 واقعا ینی پس چجوری بفهمیم اخه پریودیمم عقب میوفته همیشه بی بی چک