2777
2789

من ۱۵ سالمه به معنای واقعی عاشق فوتبالم شاید مسخره کنید ولی این علاقه منه 

هرروز تو اتاق کوچیکم با یک توپ فوتبال بازی می‌کنم الکی الکی به توپ لگد میزنم به مامانم یه بار گفتم کلاس ثبت نامم کن حداقل اونجا سرگرم شم گفت زشته مردم چی میگن دختر فلانی فوتبال بازی میکنه بازی پسرهاست بشین درست رو بخون  و فلان داداشم با پسر خاله هام هرروز میرن زمین چمن فوتبال بازی میکنن زمین چمن نزدیک خونمونه میبینمشون و حسرت میخورم لعنت به این زندگی روحیه ام داغون حتی درس هم نمیخوام بخونم شب و روز داخل یه اتاق تاریک خودم رو زندانی کردم چون اتاقم پنجره نداره تاریکه همچین حالم از این زندگی بهم خورده که حد نداره میخوام بمیرم دیگه

میخوام از همین امروز شروع کنم چجوری شروع کنم از کجا شروع کنم ممنون میشم کمکم کنید 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این افکار ذهنتو خراب نکنی هااا علاقتو دنبال کن شده پول تو جیبیاتو جمع کن کلاس برووو

نمی‌ذارن بیرون از خونه برم باور کن بعد از ۵ ماه امروز رفتم خرازی برگشتم بابام دو ساعت میگفت کجا رفتی چرا رفتی یعنی زهر مارم کردن بیرون رفتمو 

هم برای تو متاسفم هم مامانت کاش کاری از دستم بر میومد

نمی‌ذارن بیرون از خونه برم باور کن بعد از ۵ ماه امروز رفتم خرازی برگشتم بابام دو ساعت میگفت کجا رفتی چرا رفتی یعنی زهر مارم کردن بیرون رفتمو 

چرا برای من متاسفی مگه من چیکار کردم 

نمی‌ذارن بیرون از خونه برم باور کن بعد از ۵ ماه امروز رفتم خرازی برگشتم بابام دو ساعت میگفت کجا رفتی ...

کاری که نکردی 🫠برای تو متاسفم چون استعدادت هدر میره . برای اونا متاسفم چون انقدر به روز نشدن که دیدگاهاشون رو گسترده تر کنن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

برو فوتسال

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞