2777
2789
عنوان

میخام ترک تحصیل کنم برم خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 60 پست
کاری نکنید که فردا شرمنده خودتون یا بچتون بشید جاهایی که همه حداقل لیسانس و دکترا هستن میپرسن آخرین ...

ادم ب خاطر حرف مردم بره لیسانس بگیره ک‌اخرش بیکار بشینه خونه؟ یا حرفه یادبگیره و‌خیاط جرفه ای بشه خوبه؟‌شما میری‌ خیاط اگع‌بدونی مدرکش دیپلمه لباستو‌نمیدی بهش؟ تواین اوضاعی ک‌ادم محتاج‌نون شبه.نیازش ب پول بیشتره تا ب بقیه ثابت کنه ک اره لیسانس دارم

من مثلا میتونم اون کلاسی که آموزش خیاطی بهم یاد میدن بمونم اونجا کار کنم و بهم حقوق بدن یانه؟؟

خب اونجا اموزش میدن کار دوخت انجام نمیدن که استخدامت کنن ، یا باید برای خودت کار کنی و مشتری بگیری یا بری مزون چندماه بدون حقوق وردست باشی تا استخدامت کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادم ب خاطر حرف مردم بره لیسانس بگیره ک‌اخرش بیکار بشینه خونه؟ یا حرفه یادبگیره و‌خیاط جرفه ای بشه خو ...

شما از کجای حرف من برداشت کردید که بیکار بشینه خونه؟ مگه هرکس لیسانس داره بیکاره؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
دیگه نمیکشممممممم

عزیزم  حتما دیپلم بگیر سعی کن معدلت خوب باشه 

بعدش وقت هست برو مدرک خیاطی بگیر  دختر عمو من  رشته تجربی بود بعد کارشناسی  زیست شناسی خوند ،د زمانی که دانشجو بود ،تابستان رفت کلاس خیاطی 

الان یه خیاط ماهر هستش  

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
شما از کجای حرف من برداشت کردید که بیکار بشینه خونه؟ مگه هرکس لیسانس داره بیکاره؟

والا دخترداییام لیسانس فیزیک‌دارن اون یکی‌زیست داره بیکارنشسته‌موقع استخدامی مگه‌فرهنکیان و‌پارتیا میزارن

امسال بخون بعدش تغییررشته بده برو‌طراحی دوخت اگه‌مدرک‌برات مهمه ک‌بتونی بری دانشکده طراحی دوخت.اگه‌برات مهم نیس‌ک‌ بزن بیرون اموزشکاه دوخت ثبت نام‌کن‌ بخش دوخت لباس عروس ک درامدش بالاس.

من مثلا میتونم اون کلاسی که آموزش خیاطی بهم یاد میدن بمونم اونجا کار کنم و بهم حقوق بدن یانه؟؟

اگه بری پیش خیاط و کارآموز بشی بله، ولی اکثرا خیاطها کار میکشن پول نمیدن و چیز زیادی هم یاد نمیدن . آموزشگاه بهتره ، بهت یاد میدن بعد میری امتحان میدی مدرک فنی حرفه ای میگیری، خودت تلاش کن الگو دربیار بدوز مهارته دیگه هرچی بیشتر کار کنی مهارتت بیشتر میشه. اگه فقط درآمد میخوای برو یه دوره نازک دوزی بگذرون بعد برو به عنوان چرخکار تو تولیدی های لباس مشغول شو

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
والا دخترداییام لیسانس فیزیک‌دارن اون یکی‌زیست داره بیکارنشسته‌موقع استخدامی مگه‌فرهنکیان و‌پارتیا م ...

یعنی کسی که دیپلم یا لیسانس داره نمیتونه خیلط شه؟ عجب

احتما قانون جدیده چون نشنیده بودم تاحالا

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم