2777
2789
عنوان

ایده برای دکوراسیون منزل

420 بازدید | 57 پست

دوستان به نظرتون برای این دیوار چه متریال استفاده کنم که شیک و زیباتر بشه ، روبروی همین دیوار درب ورودی ساختمون و درب سرویس بهداشتی کنارهم هست 

یا همینجور دیوارش سفید باشه بهتره!؟

اگه میتونید برام ایده بگین و تونستید عکسش بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی خونت رو میتونی خیلی بهتر بچینی 

مثلا یه مبل ال برای جلو تلویزیون که بشه نشیمن

و دو تا مبل جمع و جور شیک ، سه نفره و دونفره برای قسمت پذیرایی 

بعد اون وسایل روی زمین تو پذیرایی اضافه و زائد هست

یکم فضا رو  مینیمال تر کن

فرش هم باید یک سایز کوچک تر برای پذیرایی بندازی که بهتر دیده بشه 

من عاشق نظر دادن دکوراسیونم عذر میخوام اگه زیاد حرف زدم😁

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
و همچنین بساط کنار دیوار رو..

همسرم وسایل قدیمی دوست داره و یه گوشه خونه فعلا اینجوری چیدم دوست دارم براشون یه نجار کار درست پیدا کنم که قفسه یا میز بسازه که روش چیده بشه

همسرم وسایل قدیمی دوست داره و یه گوشه خونه فعلا اینجوری چیدم دوست دارم براشون یه نجار کار درست پیدا ...

اخه این وسایل با چیدمان خونت جور نیست

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

همسرم وسایل قدیمی دوست داره و یه گوشه خونه فعلا اینجوری چیدم دوست دارم براشون یه نجار کار درست پیدا ...

قرار هم نیست همه این وسایل یجا گذاشته بشه.موزه نیست که

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

مبلات خیلی دور از هم نچیدی؟سالن دو قسمتی کن سمت تلوزیون نشیمن باشهاون سمت یکم مجلسی تر،(میز غذا،مبل ...

آره مبلا بزرگن همش جلو تلویزیون نمیشد بچینم اگه برای تلویزیون و ماهواره و دوربین اون سمت سالن جلوی پرده تلویزیون میزاشتم جای میز تلویزیون مبلها جا میشد که ال بچینم ، برق کار میاریم ببینم میشه درستش کرد در کل تا سال دیگع مبلها رو عوض میکنم جدید میخرم

فعلا ایده میخوام برای اون دیوار کاغذ دیواری ، تابلو ،یا تایل های آماده

مبلات خیلی دور از هم نچیدی؟سالن دو قسمتی کن سمت تلوزیون نشیمن باشهاون سمت یکم مجلسی تر،(میز غذا،مبل ...

منظورم بود پریز نداره اون سمت سالن نشد پستم ویرایش کنم وگرنه راحت مبل ها رو ال میچیدم