2777
2789
عنوان

معنی زن بودن رو فهمیدم زن یعنی

356 بازدید | 28 پست

زن یعنی باید سختی زندگی رو تحمل کردن خیانتای شوهرو تحمل کردن بخاطر بچه 

زن یعنی وقتی شوهرپول نداره باید ساکت باشه بشینه یه گوشه و تحمل کنه 

وقتی زنی بچه دار نمیشه شوهرش میره روش زن میاره یا طلاقش میده تا یه زن دیگه براش بچه بیاره نگین همه مردا اینجوری نیستن چون هستن دیدم عاشق هم بودن بخاطر یه بچه شوهره اجازه گرفت روش زن آورد یا یه مورد دیگه طلاق داد وزن گرفت بچه دار شد

زن بودن مزخرفه زن باید همه چیو تحمل کنه  بخاطر مردای بی لیاقت چرا مردا اینجورین که چی بشه واقعا براشون متاسفم وقتی اینجور صحنه رو دیدم و شنیدم حالم بد شد😒😒

هعییییی  چی بگیم الان 😒😒😒

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن ومرد تو هرعرصه ای سختی های خودشونو دارن شما از عرصه خودتون فقط حرف میزنید باید جای یه مرد باشید تا بفهمید اونا ام سختی خودشونو دارن 

ضمنا چون اطرافیانتون رو همچین مردایی پر کردن فکر میکنید همه مردا اینن ولی اینجور نیس

ما اطرافمون نیستن پس به خاطر چند نفر همه رو نسبت به مردا بدبین نکن 

دایی من ۲سال زنش سرطان داشت یه بار نرف صیغه نکرد یا زن دیگه نگرف 

تو شهرمونم ازین موارد خیلی هستن همیشه توی یه جعبه میوه سالم یکی دوتا میوه خراب هستش

واینکه روحیات مردا با زنان متفاوته صبر وتحمل استقامت زنان دربار سختی بالاتر ازمردانه 

مردان هم تو زمینه های دیگه بهترن 

پس کمی انصاف هم داشته باشیم خوبه

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

خوب من قبول ندارم مرد هم همین طوره سختی می‌کشه زحمت می‌کشه به نوع خودش 

آدمی حق انتخاب داره چه مرد چه زن می‌تونه تصمیم بگیره 

آدم خودش سرنوشت خودشو میسازه با انتخابات با عقلش 

خداوند عقل داده

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خب آنلاین نباش

حالت خوشه؟ اینکه مردای اطراف تو این مدلین مقصر من نیستما؟

هرکسی ممکنه وارد یه تاپیک بشه اگه از نظرش جالب بود کامنت بذاره اگه نه رد شه و بره، دلیل اسکرینت چیه اونوقت؟

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊