2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 5087 بازدید | 184 پست
فکر کنم یه چیز مشترک ملی حساب میشه پس... گاهی خیلی غم انگیزه ولی خب الان سعی میکنم کمتر به فرق گذاشت ...

اره منم دیگه تصمیم گرفتم همسن کارو بکنم

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز دارن فیلم میبینن منم تو اتاق تو نی نی سایتم شام خوردن 😂

اصلا نرو بیرون.اون آخراش حوصلەت سررفت برو یکم بشین بگو‌مریضم قرص هم خوردم خوب نشدم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
چرا من خودش باید درک کنه نیاد هرشب هرشب خسته شدم

حق داری 

یک در میون تلفن هاشو جواب بدید 

ووقتی زنگ میزنه بگو ،میخوایم بریم بیرون ،وفامیل شوهر قراره بیان 

دو سه بار اینکار رو بکنی سرد میشع وفاصله می گیره

اصلا نرو بیرون.اون آخراش حوصلەت سررفت برو یکم بشین بگو‌مریضم قرص هم خوردم خوب نشدم

حقیمتا اینه ک واقعا حالم خوب نیست شوهرم برام چای نبات آورد بازم بهتر نشدم از گشنگی هم دارم می میرم ولی چیزی نمیتونم بخورم انگار 

حق داری یک در میون تلفن هاشو جواب بدید ووقتی زنگ میزنه بگو ،میخوایم بریم بیرون ،وفامیل شوهر قراره بی ...

نمیخام سرد بسه بخدا دوستش دارم ولی دلم میخاد بفهمه منم نیاز دارن تنها باشم  با شوهرم با خودم اصن شاید دلم بخاد با شوهرم حرفربزتم و فیلم ببینم . 

حقیمتا اینه ک واقعا حالم خوب نیست شوهرم برام چای نبات آورد بازم بهتر نشدم از گشنگی هم دارم می میرم و ...

ببین هوس چی کردی یچیز گرون ب شوهرت بگو بخرە😁😁حالت خوب میشە 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
سرد شدن یعنی رفت وآمد رو کم می کنه ونیاز توام کاملا نرمال وبه حق هست

مرسی ک درک می‌کنید و حق رو داداشم نمیدین واقعا نیاز داشتم یکی بفهمه چی میگم زندگی ام سرد شده

اگ تا نصف شب نشینن آره حتما

والا بنظر من کە وسط مهمونی اونا برات بیارە،یعنی کە مزاحم هستین😂

مرسی ک درک می‌کنید و حق رو داداشم نمیدین واقعا نیاز داشتم یکی بفهمه چی میگم زندگی ام سرد شده

من خواهرم ب مدت یە هفتە زود ب زود میومد،واقعا عاصی شدە بودم براش تاپیک هم زدم!!