2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 5607 بازدید | 188 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم خونه مجردی گیر آورده خونه شما رو خوبه ps5 ندارید 😂😂😂

بله دقیقا درست گفتی من اینجا اضافیم احساس میکنم مانع بین شوهرم و داداشمم😂

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
کاش تعارف و رودربایستی تو فرهنگ ما برچیده میشد... آدم میتونست با خیال راحت بدون اینکه درامایی بوجود ...

کاش دقیقا 

من قزص هورمونی مصرف میکنم ک بشدت روحیه ام الان ضعیفه ار اون طرف فردا پریود میشم و شنیه امتحان بیوشیمی پزشکی دارم یعنی دارم از استرس وفشار کم میارم   اونم بعد به هفته ک شوهرم رو دیدم خواستم یکم باهم وقت بگذرونیم بریم دور بزنیم حالم بهتر شه 

بله مجرده خونه مامانم بهش خوش نمیگذره در واقع غذای مامانم دوس نداره یا هرچی اونجا نمیتونه آزادانه ف ...

ولی کار داداشت درست نیست، اگر هر روز میاد... بالاخره فضای زن و شوهری رو از بین می بره! چون مجرده، درک نمیکنه، اما از طریق مامانت باید بفهمه که زیاد نباید بیاد. مثلا وقتی مامانتو می بینی، بدون اینکه ازش بد بگی، مشکلت رو عنوان کن... تا مامانت غیر مستقیم وارد عمل بشه عزیزم.  

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برادر من برا منافع خودش میومد پلاس می‌شد وگرنه هیچ خیری ندیدم ی بار کسی خونه نبود اومداومدن وسیله سا ...

داداش منم یه چیزی تو این مایه هاست باز بهتر ولی خب کلا وقتی میخام کمک شو نیست 

یه موجود اضافی تو زندگی شوهرت و داداشتی 😂😂

وسط گریه  دارم میخندم بخدا کم کم دارم قانع میشم ک اشکال از منه ک آدم منزوی و تو داری هستم 😂

خب ازش استفاده کن 

بگو ظرفارو بشور

نمیدونم خریدا

یا غذا درست کردن...

بعد هم رودربایستی نکن بگو حالم خوب نیست دلری میای ساندویچ بخر برای هممون.

با شوهرت دعوای زرگری راه بندازین:)

در کل به جنبه مثبتش نگاه کن که شوهرت به جای اینکه با رفیقاش بره بیرون رفیقش داداشته و تو خونه زیر نظر خودتن

وسط گریه دارم میخندم بخدا کم کم دارم قانع میشم ک اشکال از منه ک آدم منزوی و تو داری هستم 😂

اما وقتی گفتی بخاطر شوهرم میاد چیزای خوبی به ذهنم نیومد 😂😂

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
ولی کار داداشت درست نیست، اگر هر روز میاد... بالاخره فضای زن و شوهری رو از بین می بره! چون مجرده، در ...

مامان منو نمیشناسی  قشنگم وگرنه این حرفو نمیزدی همین مشکلم رو باهاش کنار میام گفتنش به مامانم یه دردسر جدیده 

یبار ک نبودم اومده بودن با پسر دایی و عمو و رفیقای داداش د شوهرم اینجا مهمونی گرفته بودن و هرچی ظرف داشتم ریخته بودن وسط آشپزخونه و بدون لینک یه لیوان بشورن رفته بودن 

باورت میشه من آخر هفته اومدم دن روز فقط ظرف می شستم آخرم به مامانم گفتم اونقد بهم تیکه پروند ک چش نداری بینی و نمیخای بیاد خونت  ک از خودم بیزار شدم 

خب ازش استفاده کن بگو ظرفارو بشورنمیدونم خریدایا غذا درست کردن...بعد هم رودربایستی نکن بگو حالم خوب ...

چی بگم حقیقتا راسته ک آدما باهم فرق میکنن اینا اگ ببین من دارم نفس میکشم توقع ذارن پاشم براشون  غذا درست کنم منم ترجیح دادم بیام تو اتاق بخوابم تا برن بزار بشون بر بخوره 

منم دلم براش سوخت اولش اما بعد اینکه گفت بخاطر شوهرم میاد و از اتاق بیام بیرون پا میشه میره نظرم عوض ...

شاید رفیقی نداره بخاطر همون باهمسرت اخت گرفته

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡