2777
2789
عنوان

من مرغام خیلی بد مزه میشه خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 47 پست
بعدش باید چیکار کنم

بعد سرخ کن

اول نمک و زردچوبه رو قاطی کن بریز روش

با روغن و پیاز رنده شده ی فراوان سرخ کن

خوب ک سرخ شد  ادویه ی مخصوص بزن بعد زعفران دم کرده بزن  بعدفلفل دلمه ترجیحا سبز و هویج و ذرت اضافه کن ی کم آب اضافه کن دست آخرم آبلیمو یا آبغوره یا پودر لیمو امانی بزن

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه روشت رو از اول بگی خیر ببینی

من روش خاصی ندارم . مرغو مزه دار میکنم مثل وقتی ک واس جوجه مزه دار میکنم .زعفرون ابلیمو خیلی کم و  فلفل سیاه میزنم . من میذارم توی تابه دو طرفه یه کره کوچولو هم میندازم کنارش خودش آب میندازه میپزه .آخر سر هم آبش کشیده میشه درشو باز میکنم سرخ میشه.بعد واس دورچین هویج و سیب زمینی سرخ میکنم واسش .هیچ وقت هویج مرغی ک آبپز کردی رو نخور هورمون مرغ جذبش شده

من اکثرا مرغ ترش میذارم 

مرغو سرخ میکنم بعد پیازو . بعد داخل پیاز گردو ریز خرد شده و رب انار میزنم یکم آب میریزم مرغا رو مندازم داخلش قشنگ پخته میشه . فرقش با فسنجون اینه ک گردوش کمتر و درشت تر از فسنجونه .

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

اول مرغ بزار با آب و یه پیاز کوچک ک بوش بگیره  بپزه بعد وسط ها در بیار سرخ کن قشنگ زیاد سرخ بشه بنداز تو‌آب بعد پیاز داغ و هویج و فلفل دلمه ای قشنگ سرخ کن ادویه جات بزن بریز تو آب بزار ی چند دقیقه هم بپزه و لعاب کنه 

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

ببین عزیزم من مرغامو خیلی دوست دارن

اول با کمی زردچوبه و فلفل و زعفران مزه دارمیکنم پیاز هم خلالی میکنم میریزم روش با یکی دوحبه سیر بعد یکساعتی میذارم یخچال اگر وقت داشته باشم بیشتر میذارم بمونه یخچال بعد سرخ میکنم....بعدشم رب رو سرخ میکنم میریزم روش و میذارم بپزه عاااالی میشه نزدیک خوردن یکی دوتا هل هم میندازم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

یبار اینجور درست کن از خوردنش سیر نمیشی 

اول مرغا رو با اب بذار ی جوش بخوره ابشو بریز بره بشورشون بعد پیاز ترجیحا دوتا نگینی ریز کن بریز کف قابلمه روغن  زردچوبه نمک بپاش مرغاتو بچین روش با کمی زرد چوبه و نمک بزن بعد فلفل دلمه با هویجاتو خلالی کن بریز رو مرغا درشو ببند بذار با حرارت ملایم سرخ بشه بعد ربو سرخ کن ب مرغات اضافه کن . در اخرم  اب سرد حتما بهش اضافه کن بذار جا بیفته. 

من مرغ رو اول یک ساعت مثل جوجه با آب لیمو و زردچوبه و پیاز رنده شده طعم دار می کنم بعد می پزم.

اینطوری که وقتی طعم دار شد داخل قابلمه با حرارت کم و در بسته می ذارم تا آب بندازه و تو آب خودش پخته بشه، یه کم پیاز و فلفل دلمه ای وهویج و رب گوجه و زردچوبه و ادویه رو هم با روغن تفت می دم، آب می ریزم به جوش که اومد می ریزم روی مرغها، نمک می زنم و می گذارم دو سه ساعتی بپزه، نرم و لطیف و خوشمزه و خوشبو می شه. البته مرغ یک ساعت هم باشه می پزه ولی اگه بافت نرم و لطیف می خوای باید بیشتر بهش زمان بدی

بگووو 🥰😍

اول مرغها رو با ی لیوان آب و ی فلفل دلمه  بزار جوش بیاد حرارت رو متوسط کن وچند بار پشت و رو کن  تقریبا بیست دقیقه که جوشید حرارت رو زیاد کن تا آبش تموم بشه(حدودا نیم ساعت چهل دقیقه میشه)بعد ی کم روغن بریز و بزار همه طرف مرغها سرخ بشن یعنی ی کم طلایی بشن(زیاد سرخ نکن سفت میشه) , از قبل پیاز ریز ریز یا رنده رو  طلایی کن طلایی بشه  بعد فلفل زردچوبه و نصف  ق چ  پودر زنجبیل و نصف ق چ دارچین و نصف ق چ  پودر هل و نصف ق چ پاپریکا و نصف ق چ پودر سیر  بزن و دو سه دقیقه تفت بده رب اضافه کن سه چهار دقیقه تفت بده تا بوی خامیش بره بعد آب جوش اضافه کن بعد  دو سه قاشق غذاخوری آب غوره اضافه کن  و ی ق مرباخوری پودر لیمو و  دو تا قاشق گلاب، بریز رو مرغها و دم بزار ،آب نباید زیاد باشه که مزه مرغت بره فقط تقریبا بیاد روی مرغ  وبا حرارت ملایم بپزه تا کاملا آبش  سس غلیظ بشه آبکی نباشه در آخر

احتمالا مرغ رو زیاد سرخ میکنی .باید مرغ رو خیلی کم سرخ کنی زردچوبه وکاری کم استفاده کن یا کاری رو اصلا استفاده نکن بجاش زعفرون ودارچین این ادویه ها مرغ رو خوش طعم میکنه فلفل دلمه ای هویج سیر رنده شده  یا بامیه یا به هم برای بوی مرغ وطعمش خوبه سلیقه ای ازشون استفاده کن 

من اول مرغ رو با نمک سرخ میکنم 

بعد یه پیاز رو خلال میکنم میریزم ته قابلمه بعد مرغهارو میچینم روی پیازها بعد هویج و فلفل دلمه میزارم لابلای مرغا و زعفرون میریزم روش و درشو میزارم تا پیازها آب بیوفته 

بعد رب و فلفل و ادویه و دارچین رو سرخ میکنم و روش دو سه تا لیوان آب میریزم تا بجوشه و خامی رب گرفته بشه بعد میریزم روی مرغا و میذارم قشنگ جا بیوفته چندتا هم آلوچه میندازم 

خیلی حوب میشه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔