2777
2789

خب اول مرغ سرخ میکنیم 

بعد پیاز داغ میکنم زردچوبه و فلفل و کاری میزنم مرغ توش سرخ میکنیم بعد آب می‌ریزم تو مرغ بگیره بعد یکساعت رب سرخ میکنم میریزم توش

چرا انقد ب میشه 

چرا رب و همون با پیاز و ادویه سرخ نمیکنی بعدم داخلش هویج فلفل دلمه هم بریز خوب میشه

 https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید پنج دقیقه جوشوند هورمونشو گرفت



ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

من مرغو با دلمه و هویج تفت میدم بعدشم رب گوجه با ادویه اضاف میکنم آب میریزم خوب درمیاد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ب مرغ میگن زرچوبه بزنی بوی زهم میده .نزن 

بعد چرا ادویه کاری اخه . اونم نزن من فقط زعفرون میزنم و فلفل سیاه . ادویه زیادی هم خوب نیستا طعم ها قاطی میشن بد میشن

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مراحلت که ارومیه 

اول مرغوب بزار ۵ دقیقه با اب خالی بجوشه آبشو بریز دور بعد پیاز داغ بگیر مرغ و باهاش تفت بده ادویه بزن رب هم توی خودش سرخ کن آب بریز تا بپزه

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 

اول به پیاز میزارم سبک بشه بهش زرد چوبه و نمک و رب میزنم خوب تعت میدم ..حالا فلفل دلمه و هویج اضافه میکنم بعد مرغارو میچینم روش و بهش زعفران دم کرده مبزنم و ۲یا ۳ لیوان اب میریزم و ۲ تا دونه لیو عمانی من بعضی اوقات ساقه کرفسم می نم خوشم میاد  ...فلفل سیاه نزن بهش بد رنگ میشه جاش فلفل قرمز بزن

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من شنیدم مرغو دو سه ساعت بذاری تو آب نمک بمونه خوشمزه میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اول باید پنج دقیقه جوشوند هورمونشو گرفت

دونفری سایت و دست گرفتیم نظر میدیم،🤣🤣

 https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

من اول پیاز داغ

بعد زرد چوبه نمک میزنم و رب سرخ میکنم

بعد مرغ تازه( اصلا فریزری استفاده نکن) میچینم روش

درشو مزارم شعله کم یکم مرغ خودشو بگیره 

حالا نوبت هویجه و زعفران دم کرده

مرغ را زیر و رو میکنیم

پنج دقیقه بعد اب جوش بریز

بعد دو ساعت پخته

کنارشم سیب زمینی سرخ کن

من مرغ روبا نمک فلفل دلمه  آب لیموپیاز سیر زردچوبه دارچین وآب میزارم یک ساعت تا یکساعت ونیم پخته بشه بعد ازآب میکشم با کره سرخش میکنم وروش زعفران دم کرده میریزم هرکی خورده عاشقش شده

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

مرغ و سرخ کن

جدا پیاز بذار سرخ بشه رنگش طلایی ک شد ته استکان اب بریز تو پیازت 

حرارتشو کم کن ک پیازت به اصطلاح کاراملی بشه

بعد با ادویه پر و پیمون بریز داخل مرغا تفت بده

بعد اب و رب بریز 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز