2777
2789
عنوان

خانوما امروز نامزدم بعد ی هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 99 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله یکی که لایق دلتونه سرراهتون سبز شه به پای هم پیرشین

انشالا  ولی هرچی جلوی ما سبز میشه یه جورین همین یه مدت پیش با یکی بودم بینمون بهم خورد

کاربر آقا هستم. در لحضه زندگی کن شاید فردایی نباشد

بشدت لوس

عشقم منم ویروس جدیدگرفته بودم ۴باررفتم دکتریک ماه طول کشید تاخوب شم شمام فقط یه تشکر برای همسرتون بفرستین یازنگ بزنین تشکرکنین بگین که حالم خوب نبود اصلادرست وحسابی نتونستم کنارت باشم ودلم تنگ شده حالم بهترشد بیاپیشم که بیشتروقت بگذرونیم باهم 

اخه خیلی بی محلی کردمممم

اشکالی نداره درک می کنه توحالامریض بودی بی محلی کردی من دوروز مونده به پری خیلی ببخشیدسگ اخلاق می شم دست خودمم نیست همش می پرم بهش چون اگه اینکارونکنم به خودم فشارمی یارم می شینم گریه می کنم افسردگی می گیرم اون دوران وهمه عادت کردن اون ۳روز هرچی بگم سکوت می کنن عذرخواهی کنی فک می کنه ازعمدبی محلی کردی به خاطره اون می گم عذرخواهی نکن وگرنه باعذرخواهی کسی کوچیک نمی شه گلم

ینی نگم ببخشید تشکر کافیه

ن بگی ببخشید کارت تمومه ب رو خودت نیار

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

خوب تاحالافک نکردین که شایدمشگل ازخودتونه که درست پیش نمی ره

نه با یه خانومی آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود بعد یک ماه بهم گفت من hatowifam   نمی‌فهمیدم چی میگه زیاد توجه آیی نکر.دم که یه چند. باری این حرفارو زد بعد فهمیدم چی میگه دیگه هم ندیدمش گوشیشم از دسترس خارج کرده بود دیگه هم سمت کسی نرفتم 

خیلی مأدبانه بود🙂

😁

من با شوهرم رفیقم از این مسائل نداریم اصولا حرفمونم رک میرنیم ولی اینا رودروایسی دارن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

😁من با شوهرم رفیقم از این مسائل نداریم اصولا حرفمونم رک میرنیم ولی اینا رودروایسی دارن

اصلیش همینه هر خواسته یا حرفی دارید رک بزنید تا طرف مقابل بفهمه خواستتون چیه