2777
2789

برا بارداری دکتر چند تا آزمایش داده عکسشو میزارم ببینید تو جواب این آزمایشا گروه خونیم مشخص نمیشه

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

بارداری؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بارداری؟

آره

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره

خوشبحالت 

برا منم دعا کن 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

خوشبحالت برا منم دعا کن

دعا میکنم گلم چرا حامله نمیشی؟ 

مبارکه گلم انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 🤗 🌹 

توی آزمایشهای بارداری گروه خونی نمینویسن. چون فرقی نداره چی باشه ، مگه خودت بگی دکتر بنویسه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دعا میکنم گلم چرا حامله نمیشی؟

ممنون

نمیدونم انگار خدا نمیخاد من مامان شم🥺🥺🥺

خوشبحالت برا منم دعا کن

عزیزم انشاءالله سال دیگه همین موقع نی نی خوشگل و ناز و سالم و سرحال و شادت که مامانیشو اذیت نمیکنه توی بغلته 🤗🤗🌹🌹🌹

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ممنوننمیدونم انگار خدا نمیخاد من مامان شم🥺🥺🥺

تنبلی داری گلم 

چند وقته اقدام کردی؟ 

تنبلی داری گلم چند وقته اقدام کردی؟

ن ندارم 

خیلی وقته اقدامم و نمیشه

عزیزم انشاءالله سال دیگه همین موقع نی نی خوشگل و ناز و سالم و سرحال و شادت که مامانیشو اذیت نمیکنه ت ...

قربونت برم🥹🥹🥹خدا از زبونت بشنوه 

دلم ی دختر میخواد🥹

ن ندارم خیلی وقته اقدامم و نمیشه

دکتر نرفتی ببینی مشکلت چیه 

من شش ماه میشه ازدواج کردم 

ماه اول ازدواجم عفونت ادراری شدید داشتم رفتم دکتر سونو گرفت گفت تنبلی داری منم جلوگیری نمیکردم سه ماه بعدش بدون هیچ درمانی و با عفونت شدید بی بی چک گرفتم مثبت شد 

دکتر نرفتی ببینی مشکلت چیه من شش ماه میشه ازدواج کردم ماه اول ازدواجم عفونت ادراری شدید داشتم رفتم د ...

رفتم گفته سالمی

قبل از عقد گروه خونی رو مشخص میکنند که!

من شوهرم براش مهم نبود خانواده منم همینطور ما هم آزمایش نگرفتیم