2777
2789
عنوان

لطفا بگین چیکار کنم

53 بازدید | 5 پست

همسایمون الات نزدیک ۶ ماهه که ی گربه کوچه رو داخل ساختمون نگه میداره جلوی در براش کارتون گذاشته و مانع رفت و امده یکی از دخترام میترسه اون یکی خوشش میاد و در حال هم حساسیت داره به موهای گربه کوچیکه دخترم هرچی بهش بگم بازم ی وقتایی میره نازس میکنه 

علاوه بر اون من خودم و دختر دیگم از گربه خیلی میترسیم چندین بار بهشون گفتیم نه تنها من بلکه همسایه های دیگه

راهروهامون بشدت کثیف شده از کثیفی روم نمیشه کسی رو خونم دعوت کنم هرروز هم که نمیتونیم پول بدیم بیان تمیز کنن هرچی هم به این خانوم میگیم که اگه میخواد ببرش خونه خودت میگه نه این گربه پدر مادرش گم شدن دنبال سرپرست میگردیم اخه ۶ ماه خب وقتی میبینی پیدا نمیشه 

کل راهرو رو کثیفی برداشته گربه میاد دم واحدمون میشینه شب خواستم دخترم رو ببرم بیمارستان نزدیک بود پام بره رو گربه

هرچی میگیم گربه رو اینجا نگه داری نکنه باز کار خودش رو میکنه دیگه نمیدونم چیکار کنه سکایت کنم یا چی چند سال پیش هم همین کار هارو قبل کرونا میکرد

حتی لیوان و ظرف پلاستیکی میزاره دم راهرو و چون خونشون تو راهروی اصلی هست و رفت و امد اونجاست همه برنج و خورشت ریخته میشه رو زمین خودشونم که جمع نمیکنن برامون مهمون بیاد مجبور میشیم خودمون بریم تمیز کنیم

چو دخترانم نباشند تن من مباد/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

با بقیه همسایه ها جمع بشید بگید حق نداره بهش هیچی بده

فرهنگ ندارن نرن اپارتمان نشینی 

اصلا گربه خطر داره

گربه حسون بی ذاتی هست

ممکنه یبار بپره تو صورت کسی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی ذات که نیست ولی خب ممکنه وحشی بشه اگر بترسه

اتفاقا گربه تو حیونا ذات و معرفت نداره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺