2777
2789

سلام بچه ها کسی هس  وکیل باشع و درباره طلاق توافقی راهنمایی کنه منو برای یکی از اشناهام میپرسه خیلی واجب به راهنمایی نیاز دارم چقدر طول میکشه اگه هردو طرفیین زوجین راضی باشن ؟

ی ماه جلسات مشاوره هس

تا تموم بشه و جوابش رو ارسال کنن 45 روز 50 روز طول میکشه.

بعد درخواست میدی، ی ماه اینا هم پرونده ت دادگستری سرگردانه.

در بهترین حالت 3 ماهه میتونی جدا شی

گلم توافقی اسمش رو خودش باید زن و شوهر سر مهریه جهاز بچه خلاصه همه چیز باهم توافق کنن بعد برن دادگاه بگن توافق طلاقی میخوان الان چون تحت هرشرایطی جلسات مشاوره اجباری شده طلاق توافقی دوماه طول میکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راضی باشن خیلی سریع

مشاوره رو میرن

قاضی رای میده

و دیگه خبری از تجدیدنظر و دیوان نیست

میرن با حکم قال قضیه رو میکنن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

راضی باشن خیلی سریعمشاوره رو میرنقاضی رای میدهو دیگه خبری از تجدیدنظر و دیوان نیستمیرن با حکم قال قض ...

یکی از اشناها میخان واسه سربازی بچشون توافقی جدا شن یعنی اصن مشکلی ندارن سر جهیزیه و بچه و  مهریه اینا همه حله در اون حالت چقد طول میکشه جداشن؟

یکی از اشناها میخان واسه سربازی بچشون توافقی جدا شن یعنی اصن مشکلی ندارن سر جهیزیه و بچه و مهریه ای ...

3 ماه.

خریت محض دارن میکنن.

حداقل 2 سال باید جدا باشن تا معافیت بدن.

از کجا معلوم دو سال دیگ اون مرد زنه رو عقد کنه؟

3 ماه.خریت محض دارن میکنن.حداقل 2 سال باید جدا باشن تا معافیت بدن.از کجا معلوم دو سال دیگ اون مرد زن ...

از اون لحاظ مشکلی ندارن واقعاا حتی بعد طلاق تو یه خونه میموننن ولی تو این شرایط اخه کی بچشو سربازی روونه میکنه چی بگم‌والا

😐😐🤦🏻‍♀️

بعد دوباره میخان ازدواج کنن😂😂 شما نمیدونین شرایطش چیه یعنی حداقل باید دوسال جدا باشن تا اون بچه معاف شه یا اگه مثلا نهایت یه ماه بتونن توافقی طلاق بگیزن بگه ای که سه ماه بعد باید بره سربازی معاف میشه؟ اگه هرکس میدونه بگه تروخدا

از اون لحاظ مشکلی ندارن واقعاا حتی بعد طلاق تو یه خونه میموننن ولی تو این شرایط اخه کی بچشو سربازی ر ...

بعد طلاق نباید ت ی خونه بمونن.

تحقیقات میان و راحت لو میرن