2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جای منه برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 113 پست
دوس داره ولی چرا بد منو بش بگ؟ چرا بگه زن برات نمیمونه مادرت میمونه چرا جلوی مردا باید بچسبه ...

سعی کن زبونش بگیری بعضیا حسودن  

نمیدونم چی بگم 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
الان تعریف کردی حالم بد شد حس اضافه بودن به آدم دست میده آخه همسرت خجالت نمیکشه خودش؟!!! حالا مادر ...

بیا عوضی  کنیم خستم 😭

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم برات مهم نباشه حسادت نکن اون مادرشه تو این عشقتو از مادرش داری اگه موافقت نمیکرد زندگیت اروم ن ...

بعضی چیزا حسادت نیس، بعضی مادرا عقده دارن و نمیخوان پسرشون با زن خودش صمیمیت و عشق زیاد داشته باشه، آدم عاقل دقیفا متوجه این مساله میشه ، هر چیزی حدی و تعادلی داره، وقتی ی مرد زن میگیره فرد اول زندگیش زنشه ن مادرش! 

مردی ک بلوغ داره باید بین این دوتا تعادل برقرار کنه، اغلب ناسازگاری زن و مادرشوهر بخاطر سست عنصر بودن مرد هست.

اگر مردا قادر بودن حریم زن و مادر رو از هم تفکیک کنن و همسرشون رو فدای مادرشون نکنن هرگز این دو با هم ب نفرت و دشمنی نمیرسیدن.

نه عزیزم این مظلوم بازیع منتها ی اسم سیاست روش گذاشتیباید حرفاشو بزنه در قالب تیکه و کنایهدیگه همه م ...

دقیقا  حس  برگ رو دارم . خیلی خوار شدم 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من داداشم به مامانم وابسته بود خداروشکر مامانم رعایت میکنه و خیلی کم میره پیششون دوهفته ای یبار و میگه اونا زنو شوهرن ولی زن داداشم خودش به مامانم میگه بیا خونمون سر بزن توروخداا. یا مامانمو میبرن بیرون یا سه تایی بغلش میکنن 

به هر سه تاتون بستگی داره اگه یکی ازشما زیاده روی کنه بینتون جنگ میشه

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
بعضی چیزا حسادت نیس، بعضی مادرا عقده دارن و نمیخوان پسرشون با زن خودش صمیمیت و عشق زیاد داشته باشه، ...

خیلی بم عشق  میده  ولی  ب مادرش نمیگ  نکن نگو 

چرااا اخه 

من اونجور غرغرو نیسم ک برم رو مخش ..منطقی  بش میگم

ولی متوجه نیست