2777
2789
عنوان

درس خوندن در مقطع دکتری تو 50سالگی مسخره هست( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 56 پست
شما میتونی بازنشسته بشی و با درامدت کشورهای خارجی سفر ساحتی کنی و لذت ببری . تازه از الان میتونین زب ...

سلامت روح و روان مگر بعد از بازنشستگی داشته باشم قبلش که هیچی 

ازدواج هم نکردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت روح و روان مگر بعد از بازنشستگی داشته باشم قبلش که هیچی ازدواج هم نکردم

به نظرم از الان میتونی کلاس های زبان شرکت کنی . هم در آینده به درد سفر و مهاجرت میخوره هم اینکه اگه تصمیم به خوندن دکترا داشتی کمکت می‌کنه مدرک آیلتس . برای ازدواج هم میتونی مجازی آشنا شی . خیلی اپلیکیشن سایت و موسسه های همسریابی هست که میتونی ثبت نام کنی رایگان . اگر قصد ازدواج و مهاجرت نداری میتونی یه فرزند به سرپرستی قبول کنی .

به نظرم از الان میتونی کلاس های زبان شرکت کنی . هم در آینده به درد سفر و مهاجرت میخوره هم اینکه اگه ...

نه بابا فرزند قبول کردن به این راحتی ها نیست تبعات داره من که کلا از بچه خوشم نمیاد فکر کن تو فک و فامیل چی میگند پدر و مادرت البته گفتن من کلا بچه دوست ندارم 

مجازی هم سخته من به شدت درونگرا و ساکتم نشدنی هست تقریبا 

در مورد زبان باید بگم خودم خیلی زبان دوست دارم حتی خواستم یک دوره کامل برم یا پکیج بگیرم بخونم تفننی تدریس کنم 

نه بابا فرزند قبول کردن به این راحتی ها نیست تبعات داره من که کلا از بچه خوشم نمیاد فکر کن تو فک و ف ...

درونگرا هستی با یک درونگرا آشنا میشی ! الان دوره ازدواج سنتی و واسطه گری نیست اکثرا همه یا مجازی یا با دوستی یا همسریابی ازدواج میکنن . به نظرم تا بازنشستگی مدرک زبان بگیر به جای پکیج ، کلاس حضوری شرکت کن هم تو جامعه باشی هم دوست پیدا کنی هم روحیه ت بهتر میشه

درونگرا هستی با یک درونگرا آشنا میشی ! الان دوره ازدواج سنتی و واسطه گری نیست اکثرا همه یا مجازی یا ...

اخه مدرک زبان کاربردی نداره مگر بخوای کار خاصی کنی پکیج گرفتم الان زبانشناس که به نظرم عالیه 

اخه مدرک زبان کاربردی نداره مگر بخوای کار خاصی کنی پکیج گرفتم الان زبانشناس که به نظرم عالیه

من اینارو برای قبل از بازنشستگی گفتم وگرنه شما خودت گفتی برای بعد از بازنشستگی قصد موندن دکترا داری ...

دوست دارم اما با اون سن بری دوباره سر کلاس بشینی این یک گم یک جوریه

ببین اصلا نگران این یه مورد نباش. یعنی این باید آخرین چیزی باشه که بهش فکر میکنی

کاری که میخوای بکنی بکن. تصمیم درست رو بگیر. دیگه این که کسی چی میگه و چی فکر میکنه واقعا بی اهمیته

ببین اصلا نگران این یه مورد نباش. یعنی این باید آخرین چیزی باشه که بهش فکر میکنیکاری که میخوای بکنی ...

شما اگر بودی ادامه میدادید ؟

البته من تا حدودی شما رو میشناسم یادمه مهاجرت کردید و خارج ادامه تحصیل دادید البته نمیدونم چند سالگی و چه رشته ای ؟

الان دکترا گرفتن مثل قبلنا سخت نیست حتی دانشگاه و محل کار هردو باهات راه میان .من جات باشم الان پایه اش رو میریزم. زبانت رو تقویت کن تو اون رشته که میخوای اطلاعات به روز بگیر مقاله بنویس خلاصه خودت رو آماده کنکور کن حتی یکی دو مرحله کنکور بده . 

مادربزرگ موسی رو بخون یه زنه بوده که تازه بعد ۵۰ سالگی نقاشی رو شروع میکنه و معروف هم میشه. هدف داشتن قشنگه جی بهتر از این که کاری رو که نیمه گذاشتی تموم کنی

شما اگر بودی ادامه میدادید ؟البته من تا حدودی شما رو میشناسم یادمه مهاجرت کردید و خارج ادامه تحصیل د ...

من ۴۰ سالگی شروع کردم برای ارشد

باورت نمیشه تنها کسی که سن و سال من براش مهم بود خودم بودم. هیچکس دیگه ای سن‌من براش عجیب نبود. با اینکه همه جوون ۲۲-۲۳ ساله بودن