من شاغلم و از شغلم ناراضی حدودا ۴۹ سالگی بازنشسته میشم
الان ۴۳ سالمه به نظرتون اون موقع شروع کنم مقطع دکتری خوندن مسخره هست ؟ البته خوب به کارم نمیاد یعنی برای شغل و کار نمیخونم الانم کلا محل کارم مدرک دکتری رو نمیپذیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس چه کار کنم؟ از شغلم ناراضی ام و اصلا درسی که خوندم به دردم نخورد خیلی سرخورده شدم
به نظرم شغل کارمندی برای ی خانم خیلیم خوبه و اگه گرفتن دکترا برای شما تبدیل به حسرت میشه حتما بخون . ولی اگر من بودم بعد از بازنشستگی اوقاتمو به استراحت و تفریح و مسافرت و ورزش کلاس زبان و ... میگذروندم
به نظرم شغل کارمندی برای ی خانم خیلیم خوبه و اگه گرفتن دکترا برای شما تبدیل به حسرت میشه حتما بخون . ...
همکلاسی هام همه رفتند خارج از کشور دکتری گرفتند مقاله دادند من اینجا موندم یک کارمند ساده شدم کارمندی که با دیپلم هم میتونستم برم مرور این خاطرات اذیتم میکنه انگار میخوام اشتباهات گذشته رو جبران کنم
همکلاسی هام همه رفتند خارج از کشور دکتری گرفتند مقاله دادند من اینجا موندم یک کارمند ساده شدم کارمند ...
شما میتونی بازنشسته بشی و با درامدت کشورهای خارجی سفر ساحتی کنی و لذت ببری . تازه از الان میتونین زبان انگلیسی تقویت کنی . غذاهای سالم بخوری مراقب سلامت و روح و روان باشی