2777
2789
عنوان

بياييد بگم شوهرم چجور با من و مامانم رفتار ميكنه دارم از حرص ميتركم

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 55 پست
مقصر خودتی که با شرایط بیماری رفتی خونه پدرو مادرت تا ازت مراقبت کنن میموندی خونتون همونجور که تو از ...

تو اصل قضیه رو بچسب ..به ما ربطی نداره زندگی اسی

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر خودتی که با شرایط بیماری رفتی خونه پدرو مادرت تا ازت مراقبت کنن میموندی خونتون همونجور که تو از ...

عزيزم شماى كه انقدر زود قضاوت ميكنى اينو بهت بگم كه من يه هفتست مريضم و تازه خوب شدم و تو اين يه هفته خونه ى مامانم نيومدم و كسى ازم مراقبت نكرد خودم از خودم مراقبت ميكردم بعدشم الان ماسك زدم و مريضيم خيلي بهتر شده حالا بى فكر كيه من يا تويي كه انقدر زود قضاوت كردي ؟

سوپ نفرستادن ولى روز اول گوشت اوردن ميوه اوردن منم به خاطر همين براشون سوپ فرستادم

خوب اگه خوبن چه اشکال داره

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
خوب اگه خوبن چه اشکال داره

من از اينكه سوپ فرستادم ناراحت نيستم كه نوش جونشون ولى رفتار همسرم با مادرم بد بود مادر من هيچ وظيفه ى در قبال خانوادش نداره چرا اينجورى فكر ميكنه كه ما همه در قبال اونا وظيفه داريم اوكي تو دوسشون دارى خانوادتن ولى براى مامانم كه كارى نكردن كه مامان بخاد الان جبران كنه براشون

عزيزم شماى كه انقدر زود قضاوت ميكنى اينو بهت بگم كه من يه هفتست مريضم و تازه خوب شدم و تو اين يه هفت ...

به هر حال اصلا اونا را مریض نمیکنی رفتنت چی بود وقتی تو توقع داری ازت مراقبت کنن شوهرت هم توقع میکنه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تو اصل قضیه رو بچسب ..به ما ربطی نداره زندگی اسی

متوجه نیستیداصل قضیه همینه ....که با رفتنش براشوت دردسر درست کرده میموند خونشون شوهره هم هز این خانم مراقبت میکرد هم پدرو مهدرش دلخوری هم پیش نمی اومد برا کسی 

سوپ نفرستادن ولى روز اول گوشت اوردن ميوه اوردن منم به خاطر همين براشون سوپ فرستادم

خب شوهرت حق داشته تو هم یکاری براشون بکنی ....دیده ت مریضی خونه مادرتی گفته مادرت بپزه ناراحتی نداره

به هر حال اصلا اونا را مریض نمیکنی رفتنت چی بود وقتی تو توقع داری ازت مراقبت کنن شوهرت هم توقع میکنه

عزيزم كى گفته من توقع دارم ازم مراقبت كنن ؟ دارم بهت ميگم حالم بهتره اصلا حتى نيازى به مراقبت هم ندارم خودم پاشدم سوپ رو تكى و تنها درست كردم به چى دقيقا دارى گير ميدي ؟!

متوجه نیستیداصل قضیه همینه ....که با رفتنش براشوت دردسر درست کرده میموند خونشون شوهره هم هز این خانم ...

شوهر من اول اخر داشت ميرفت خونه ى پدر مادرش يا خونه تنها ميموندم يا مى اومدم اينجا در ضمن حتى اگه من اينجا نبودم باز شوهرم به مادرم زنگ ميزد اخلاقشو ميشناسم

مادر من بود چهار تا حرف درشت نثار شوهرم و خانوادش میکرد.

خوشبحالت ، اى كاش مادرم از اين مادرا بود ديگه كسى جرات نميكرد باش اينجور رفتار كنه پدر هم ندارم همينا باعث شده بقيه اينجورى رفتار كنن بامون 

عزيزم كى گفته من توقع دارم ازم مراقبت كنن ؟ دارم بهت ميگم حالم بهتره اصلا حتى نيازى به مراقبت هم ندا ...

اهان اگر اینجوره که ا۱لا خودت باید براشون سوپ میپختی میفرستادی از خونه خودت ...