2777
2789

يه هفته پيش مريض شد بعد هممون مريض شديم اول من مريض شدم بعد الان پدر مادرش مريض شدن ظهر گفت ميخام برم پيششون بهشون برسم گفتم برو منم ببر خونه ى مامانم اومدم خونه ى مامانم بعد يه ساعت اينا شوهرم زنگ ميزنه به مامانم كه اره براى مامان بابام سوپ درست كن مثه طلبكارا مامان منم مظلوم و سادست گفت باشه بعد به شوهرم زنگ زدم گفتم مامانم روزه داره خستس گفت پس تو درست كن گفتم باشه پاشدم سوپ درست كردم بعد اومد بگيره از ما با قيافه ى عصبى و طلبكارم اومده به زور تشكر كرد و رفت توقع داره چون مامان باباش مريضن ما همه خودمونو بكشيم بعد حالا تو تماس برگشت گفت خواهرمو كجا ببرم ؟ ( خواهرش 7 سالشه ) گفت چه بدونم ببر خونه خالش يا بذار پيش خودت گفت اها نه نميخاد توقع داشت بهش بگم بيار پيشمون ما به خاهرت برسيم هواشو داشته باشيم 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار همسرتون خوب نبوده 

احتمالا از شما توقع داشته که بهش پیشنهاد بدین که مثلا سوپ درست کنم ببر 

شما فردا کمی سوپ بپز و ببر خونه مادرشوهرت 

البته اگر که دوست داری 

خودتو دوس داشته باش❤️
درست کرده خونه مامانش اومده شوهرش برده

بله متوجهم منظورم این بود قبل از این اتفاقات کمی خونه خودش سوپ درست میکرد میفرستاد دست همسرش یا خودش میبرد 

البته باتوجه به شناختی که از خانواده همسرش داره تصمیم میگرفت که اینکارو بکنه یا نه

خودتو دوس داشته باش❤️

مقصر خودتی که با شرایط بیماری رفتی خونه پدرو مادرت تا ازت مراقبت کنن میموندی خونتون همونجور که تو از شوهرت مراقبت کردی اونم از تو مراقبت میکرد  درضمن  مشخصه بیماری واگیرداره که پشت بندش همتون مریض شدید نگران نشدی پدرو مادرت را مریض کنی؟

اعصابم را خورد کردی ایتقدر بی فکری

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏